Bulleit Bourbon 10 Års Kentucky straight whisky

Rig og dyb smags oplevelse med afstemt sødme og en vedholdende eftersmag med vanilje og tørret frugt i en let røget eftersmag. Drikkes og nydes alene eller god til cocktail.
Lækker cocktail: I stor rødvinsglas hældes 3 cl. Bulleit i, fyld op med isterninger og fyld med Three Cents gentlemen`s soda og pynt med appelskive.
På lager
SKU
48406
369,75 kr
Buillet Bourbon 10 års har mange dejlige smags noter, man oplever vanilje, kanel, tørret abrikoser i flot balance med sødme og noter af eg og krydderier

Bulleit Bourbon 10 Year Old har en vedholdende, blød smag med vanilje, tørret frugt og en utrolig lang, røget eftersmag.

Bulleit bourbon 10 Year Old er Tom Bulleits selected reserve-bourbon. Lagret i forkullede egetræs fade lavet af amerikansk hvideg, hvoraf et udvalgt Bulleit Bourbon-fade blev sat til side for at lagre i 10 år for at se, hvordan den allerede præmierede bourbon ville udvikle sig. Tom Bulleit blev yderst fornøjet over at opdage, at de ekstra års lagring resulterede i at Bulleit fik et specielt udtryk, som har givet en fyldig og dyb men utrolig blød oplevelse. Bourbonen bevarer således sine karakter og det høje indhold af rug, som mærket er bedst kendt for.

Bueillet:
I 1987 fuldførte Thomas E. Bulleit Jr. en livslang drøm om at genoplive en gammel familie opskrift på bourbon, ved at starte Bulleit Distilling Company. Inspireret af sin tip oldefar Augustus Bulleit, der lavede high-rye whisky fra 1830-1860. Thomas efterlod en vellykket lovpraksis og risikerede alt for at leve livet på grænsen.
Augustus Bulleit var dedikeret med et mål: kreationen af en unik bourbon smag. Efter at have eksperimenteret med en masse smage, fandt han endelig en bourbon med den karakter han havde søgt.

I dag er Bulleit™ Bourbon destilleret og lagret efter Bulleit familiens traditioner. Indholdet af high-rye giver en kraftig krydret karakter med en særdeles blød og ren afslutning. Kentucky kalk-filtreret vand giver en god bund til bourbons karakter mens brændte amerikanske egetræs fade giver en røget eftersmag. Deres lagrings-filosofi er simpel: Vi venter til vores bourbon er klar.
Specifikationer
Alkohol i procent 45,6 %
Indhold 70 cl
Alder 10 års
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Bulleit Bourbon 10 Års Kentucky straight whisky
Din bedømmelse