Tilbud

Bowmore 15 års Islay singlemalt 43 %

Bowmore 15 år gammel er en af de mest vel afbalancerede whiskyer i Bowmores portefølje. Lagret på kombination af bourbon- og sherryfade og de sidste tre år på Oloroso sherryfade. Det har givet whiskyen sin markante dybe mørke farve med lækre rosiner og mørk chokolade der harmoner med den lækre klassiske Bowmore røg.

På lager
SKU
20821
499,75 kr

15 år gammel og stadig lækker Bowmore.


Duft: Mørk chokolade med lækre rosin aromaer


Smag: Som i duften den mørke chokolade med rosiner der balancer med den klassiske Bowmore røg.


Eftersmag: Vidunderlig med cedertræ med karamel og krydderier og Sherry finder vej sammen med byg.


Først lagret i bourbon tønder derefter Oloroso tønde, der er ikke noget bedre eksempel på en sherry cask finish end Bowmores 15 år gamle whisky. Det er de sidste tre år i Oloroso sherry fade, der giver Bowmore 15 Year Old den rige, dybe farve og robust opvarmning finish.


Bowmore er Islays ældste destilleri og hjemsted for verdens ældste whisky modnings lager nr. 1 Vaults. Det er i dette legendariske lager, at Bowmore whisky er blevet omhyggeligt modnet af vores master destillations mestre i næsten 240 år.


Den første registrerede omtale af Bowmore Distillery stammer helt tilbage til 1779, men taler man med de ældre øboer siges det at destillering startede før.
Bowmore`s grundlægger købmanden David Simpson købte jorden i 1766. Præcis hvad der skete i årene imellem, er der nogen der ved.


Når det kommer til whisky arv er Bowmore Distilleri uovertruffen. De fortsætter med at lave whisky efter de gamle traditioner, færdigheder og ekspertise, der blev lavet i de tidlige dage af skotsk whisky.


 

Specifikationer
Alkohol i procent 43 %
Indhold 70 cl
Alder 15 års
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Bowmore 15 års Islay singlemalt 43 %
Din bedømmelse