Bontadini Sangiovese Puglia

Forførende blød og fyldig vin med flot ren frugtkarakter og dejlig vedvarende eftersmag. Vinen er en meget alsidig perfekt allround vin, men gør det rigtig godt en god tomatsuppe, men er også et sikkert valg til blot at nyde en aften på terrassen.
På lager
SKU
520433
75,00 kr
Duft: Meget tillokkende og intens af modne bær.

Smag: Forførende blød og fyldig med flot ren frugtkarakter og en dejlig vedvarende eftersmag.

Server til: Meget alsidig perfekt allround vin der går til meget godt mad, selv en god tomatsuppe, buffet og en god fest vin.

Serverings temperatur: 15-18°C

Vinen:
Fremstillet på Sangiovese druen der vokser på de solrige bakker i Apulien. Sangiovese-druen er især kendt og verdensberømt fra Toscana, hvor den lægger rygrad til masser af kendte vine som for eksempel Chianti og Brunello. I Apulien stortrives druen og udvikler sig med masser af saft og kraft i den røde og lerede jordbund. Klimaet er varmt med lette briser fra Middelhavet. Druerne behandles traditionelt og lagres i rustfrie ståltanke under kontrollerede temperaturer for at bevare mest mulig frugt i vinen.

Bontadini-serien repræsenterer det bedste fra Italien. Bontadini-vinene kommer fra de mest prestigefyldte og vigtige vinområder i Italien. Druernes fremragende kvalitet og italienernes stolte traditioner indenfor vinproduktion garanterer for super kvalitet.
Specifikationer
Årgang 2015
Alkohol i procent 14,5 %
Indhold 75 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Bontadini Sangiovese Puglia
Din bedømmelse