Bliss Sweet Sensations Palomino

Bliss Vinos Guerra er en semisød og alsidig hvidvin, som er frisk med perfekt balance mellem sødme og syre. Vedvarende eftersmag og en virkelig alsidig vin. Et godt glas som aperitif eller til tapas retter.

.
På lager
SKU
300263
129,75 kr
Duft: Meget intens og kompleks fyldt med stenfrugter og citrus, der kommer hints af hvide blomster og et strejf af honning og anis.

Smag: Den er semisød dog alligevel utrolig frisk og mineralsk i liflig og rund balance med noter af appelsin. Den friske frugt og blødheden går igen i den lange eftersmag.

Server til: Friske oste og pølser eller til blot at nyde i gode venners lag.


Serverings temperatur: 6-8°C

Vinen:
Bliss by Guerra er en blanding af Godello- og Doña blanca-druer, der kommer fra vinstokke med en alder på mere end 40 år. Vinstokkene vokser på marker, der ligger 450-600 meter over havoverfladen i løs jord. For så skånsom en høst som muligt høstes druerne i hånden. Efter ankomst til vineriet udblødes druerne ved lav temperatur i tre til fem dage efterfulgt af ”debourbage”, hvor bundfaldet adskilles fra den ugærede most. Den alkoholiske gæring sker i tanke af rustfrit stål ved 12C og stoppes efter 10 dage ved at afkøle vinen til -4C for at bevare vinens naturlige sukkerindhold.

Vin hus:
Vinos Guerra blev grundlagt i 1879 af Antonio Guerra, som var apoteker. Antonio Guerra var en yderst visionær mand, som var i stand til at forstå og værdsætte potentialet i vinmarkerne i Bierzo længe før nogen anden. Vinos Guerra brugte revolutionære vinfremstillingsteknikker og markedsføring længe før ordet var opfundet og viste verden, hvor god vin der kunne fremstilles i Bierzo. Vinstokkene stod langs pilgrimsruten til Santiago de Compostela på solrige skråninger, og Vinos Guerra rådede dengang og gør det stadig over den nyeste og bedste teknologi. Da vinlusen havde udryddet store dele af vinstokkene, deltog Vinos Guerra aktivt i arbejdet med at genbeplante markerne og var dermed med til at definere det nye Bierzo.
Specifikationer
Alkohol i procent 9 %
Indhold 75 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Bliss Sweet Sensations Palomino
Din bedømmelse