Blason de L`Evangile Pomerol Domaine Baron de Rotschild

Blason de L'Evagile Pomerol er blandingen af Merlot og Cabernet Franc som giver en vidunderlig vin med masser af frugtsmag fra Merlot-druen og finesse og god struktur fra Cabernet Franc-druen.
På lager
SKU
14108
550,00 kr
Duft: Intens af toast og vanilje efterfulgt af noter af frisk frugt.

Smag: Meget stor intensitet med meget tætte og silkebløde vel udviklede tanniner med lækker eftersmag der er kraftfuld og med god længde.

Server til: Rødt kød, vildt og ost.

Serverings temperatur: 16-16°C

Vinen:
Vinen er lavet på 93% Merlot og 7% Cabernet Franc. Druerne er høstet i slutningen af september og starten af oktober. Den alkoholiske gæring finder sted på betonfade under kontrolleret temperatur med jævnlig omrøring og varer 9 dage. Udblødningen af Merlot tager 29 dage og 27 dage for Cabernet Franc. Herefter gæres vinen malolaktisk på træfade. Vinen lagrer 15 måneder på egetræsfade, hvorefter den tappes på flasker. Blason de l’Evangile er udvalgt fra samme tanke, som bruges til at lave Grand Vin, og har samme karaktertræk som denne, men har kortere fadlagring og bør derfor drikkes mens den er ung.

Vin huset:
Domaines Barons de Rothschild ejer i dag Château Lafite Rothschild, der ved Médoc-klassifikationen i 1855 blev placeret i 1. Cru. Slottet blev i 1868 købt af Baron James de Rothschild og en ny æra i slottets historie begyndte. Château Lafite Rothschild er stadig i Rothschild-familiens eje. Ejendommen omfatter et areal på 100 ha, der har en årsproduktion på 210 tonneaux.

Sideløbende med Château Lafite driver familien også et stort handelsfirma i Bordeaux, hvor de ejer flere forskellige slotte, og producerer forskellige vine, som alle er typiske for Bordeaux og Lafite. Slottet har gennem tiden udvidet sine besiddelser i både Bordeaux, Sydfrankrig og på andre kontinenter. Man har således opkøbt ejendomme eller indgået kompagniskab med vinhuse i Chile og Argentina. I de udenlandske selskaber arbejder lokale sammen med vinfolkene fra Château Lafite, om at producere vine, der både er typiske for det enkelte område og for Lafite. I Pauillac har Lafite også deres eget bødkeri, hvor de egetræsfade der bruges til deres fadlagrede vine, stammer fra.
Specifikationer
Årgang 2014
Alkohol i procent 14 %
Indhold 70 cl
Druer Cabernet Franc, Merlot
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Blason de L`Evangile Pomerol Domaine Baron de Rotschild
Din bedømmelse