Rose Berry Bush Bellingham

Rosévin fyldt med duft og smag af sommerens lækre og saftige bær. Server den afkølet og nyd den uden mad, til frokost eller lette retter samt lyst kød. Oplagt ledsager til sommerens mange salater.
På lager
SKU
905756
79,75 kr
Duft: Sprængfyldt med lækre røde bær, kandiseret æble og rosenvand aromaer.

Smag: Blød og frugt agtig med skønne noter af modne jordbær og lækre krydderier. En frisk og lækker rosé med en lang og insisterende eftersmag.

Nyd denne fornøjelse af en rosé godt afkølet uden mad, til frokost, sushi, røget laks, rejer, fjerkræ, sommersalater og bløde oste.

Serverings temperatur: 8-10º C.

Vinen: Haven på Bellingham Manor var grundlæggerparret Bernard og Fredagh Podlashuks store stolthed. Mens Mr. Podlashuk stod for vinproduktionen kunne man ofte finde fru Podlashuk ved roserne i haven eller i færd med at nedskrive sine minder i skyggen fra havens træer. Bærbuskene i haven er et attraktivt tilholdssted for havens mange fugle, der hjælper med at kontrollere skadedyrene i vinmarkerne et perfekt samarbejde mellem fauna og flora. Den første sydafrikanske rosévin blev fremstillet af Bellingham i 1951. Hos Bellingham bruger man særligt udvalgte vinmarker og druer til produktion af rosévin med fokus på at fremstille en blød og saftig rosé, med bløde venlige tanniner samt en smuk og intens farve. Efter høsten knuses druerne, hvorefter skindet ligger sammen med druemosten i 2 timer, indtil den ønskede farve er udvundet. Herefter fermenteres vinen på rustfri ståltanke for at bevare vinens friskhed og frugtens fine karakter.

Vin huset: Bellingham tager sit udgangspunkt i Franschhoek Valley hvor vingården blev grundlagt i 1693. Efter at firmaet fik nye ejere i 1940erne, har det gennemgået en stor udvikling, så i dag står Bellingham stærkere end nogensinde. Det har altid været målet at søge nye trends og strømninger i markedet samtidig med, at man har holdt fast i traditionerne. Resultatet er vine med stor spredning på både druesorter og smagsretninger. Spændende, moderne, livlige. Sofistikerede uden at være snobbede, oversøiske med en klassisk karisma. Egenskaber der gør, at Bellingham er kendt og solgt over hele verdenen og stadig er en favorit på hjemmemarkedet. Bellingham: Moderne, klassisk, exceptionelt.
Specifikationer
Årgang 2018
Alkohol i procent 12,5
Indhold 75 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Rose Berry Bush Bellingham
Din bedømmelse