Benromach Peat smoke Speyside single malt 46 %

Benromach Whisky der er meget røget single malt på 57 ppm. som giver stor oplevelse med og uden vand. Med et par dråber vand får den lov til at åbne sig og kommer med lækre frugt agtige noter blandet med røg. Stor oplevelse af prøve den med og uden vand og se forskellen, det skal opleves.
På lager
SKU
57159
599,75 kr
Duft: Aroma uden vand er sød vanilje, honning og hærdede kød aromaer, noter af abrikos og citron kombineret med en smuk subtil tobak notat.
Duft med vand: Nu springer aromaerne ud med vand, den bliver delikat og nu kommer mange noter af citron, honning og vanilje med søde hints af abrikos og sukker med mandler.
Smag: Uden vand: Det er revnet peber med søde jordbær og appelsiner i smagen, med en delikat antydning af ani sødme, kombineret med en kant af bålbrændinger.
Smag: Med vand: Langsomt kommer kogt æble, pære og grapefrugt der giver plads til noter af kakaopulver og en helt nydelig kant af dvælende cigarer. Det er en vidunderlig frugt agtig og røget single malt whisky.

Hent unik oplevelse fra Benromach peat smoke med og uden vand. Her oplever man hvordan, en whisky kan springe ud med et par et par dråber vand.

Første fyld har lagt på Bourbon fade.
Destilleret i 2007 og flasket i 2016

.
Specifikationer
Årgang 2007
Alkohol i procent 46 %
Indhold 70 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Benromach Peat smoke Speyside single malt 46 %
Din bedømmelse