BenRiach Birnie Moss, 48 % Peated single malt

Stærk whisky fra BenRiach med peat malt ved 35 ppm. der er røgfyldt og meget frugtagtig. Et godt glas hvor vanilje og de tropiske frugtnoter går godt i spænd med røgen.
Udsolgt
Kun 0 tilbage
SKU
793718
379,75 kr
Duft: Røgfyldte noter i vidunderlig balance med vanilje og fad.

Smag: Sød Speyside røg i kombination med vanilje og tropiske frugter.

Stærk peat whisky fra BenRiach destilleriet. Dette er højere end gennemsnittet og blev destilleret fra peat malt ved 35 ppm. Resultatet er straks røgfyldt og meget frugtagtig.

Vores Master Destiller Rachel har nøje ledt efter og udvalgt enkelte fade, som er særlig bemærkelsesværdige. Hver aftapning er en limited release, som alle er runde og behagelige og fulde af karakter. Nyd et glas af høj kvalitet, som du vil mindes længe.

BenRiach, som ligger i den region der kaldes for ”hjertet af Skotsk Malt Whisky” Speyside og har alle de traditionelle charmerende træk, som et Speyside destilleri udviser. Destilleriet blev bygget i 1898 af John Duff og har sit eget malteri på grunden og har desuden det typiske pagode tag. I flere år fra ca. år 1900 producerede destilleriet ikke whisky, men maltede blot for Longmorn Destilleri, der ligger i nærheden. Først i 1965 genoptog destilleriet sin egen produktion af whisky. Billy Walker & Co. overtog destilleriet i 2004 og satte sit store præg på deres whisky og de nærmest stormede frem og fik opkøbt GlenDronach destilleri og Glenglassaugh Distilleri.

I 2016 solgte Billy Walker & Co. Til Brown-Forman Corporation. Det er stadig destilleriets mission at tilgodese de klassiske whisky traditioner for området, men også udvikle whisky, med nye udtryk, der er inspireret af andre måder at lave whisky på.

I de svale modnings-haller ligger mere end 20.000 fade og modner i traditionelle omgivelser.
Specifikationer
Alkohol i procent 48 %
Indhold 70 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:BenRiach Birnie Moss, 48 % Peated single malt
Din bedømmelse