Ben Nevis 10 års 46 % Highland Single Malt

Klassisk Higland whisky med masser af kraft og intensitet lige til at nyde. Oplev sødmen fra malten sammen med lækre honning noter blandet med krydderier.
På lager
SKU
234
589,75 kr
Duft: Sødme fra malten, noter af sherry og våd træ der blander sig med honning og alkoholstyrken giver en krydret fornemmelse i duften.

Smag: Sødme fra malten og honning sammen med den powerfulde alkohol styrke som Ben Nevis altid har blandet med krydderier og syrlighed giver en varm fornemmelse i munden.

Eftersmag: Dejlig lang med krydderier, peber og fad.

Masser af kraft og intensitet. En klassisk Higland whisky der er lige til at nyde.

Ben Nevis 10 års smag og label oser af stolthed.

Ved blind smagning vil man tro i duften og smagen at det er en 15 - 16 års malt med sin dybe egeduft.

Fadene anvendt til denne malt må have været af højeste kvalitet, idet malten er modnet på fineste vis - eller også har klimaet i Fort William bare indrettet sig fantastisk. Uanset hvad så er der en vidunderlig balance i denne malt, som jeg vil vende tilbage til igen og igen!“ Jim Murray, on-site-tasting Fort William.

Vandt guldmeldalje 1999, 2000 og 2001. Er en fantastisk malt, i al beskedenhed.

Ben Nevis – Highland destilleri fra 1825. Destilleriet ligger for foden af Storbritanniens højeste bjerg (1344 meter) af samme navn. Grundlagt af "Long" John McDonald, der for sin tid, var et tårn med sine 1,90 meter. Ben Nevis producerer både singlemalt og blends, og har ligeledes en blended malt, lavet som en hyldest til mindet om slaget ved Glencoe.
Specifikationer
Alkohol i procent 46 %
Indhold 70 cl
Alder 10 års
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Ben Nevis 10 års 46 % Highland Single Malt
Din bedømmelse