Tilbud

Bellingham Pinotage Vintage

Lækker Pinotage med søde krydderier og masser af frugtsmag af blommer, sorte kirsebær og jordbær der blander sig med anelse lakrids og vanije fra de 11 mdr. fra fadlagringen. Dens frugt og krydderi smag, går rigtig godt til lammesteg, vildt og osso Buco
På lager
SKU
908764
129,75 kr
Duft: Her mødes man af søde krydderier, blommer og jordbær med hint af vanilje.

Smag: Jordbær og sorte kirsebær efterfølges af hints af modne, saftige hindbær.

Eftersmag. Her dominerer velintegrerede egetræsnoter med spændende tanniner.

En velegnet ledsager til en god lammesteg, vildt, spareribs, oksehaler eller Osso Buco.

Serverings temperatur 15-18°C.

Druerne kommer fra vinmarker beliggende mere end 200 m over havets overflade, og den friske sydvestlige vind fra False Bay fejer ind over vinmarkerne. Vinstokkene vokser i en blanding af granit og jord. Druerne plukkes i hånden i slutningen af februar. Gæring sker langsomt med drueskindet, som slås ned i vinen for at få mere farve frem, inden den malolaktiske gæring og modning finder sted i tønder. Vinen lagrer 11 måneder på franske egetræs fade inden tapning på flasker.

Området og producenten:
Bellingham har en lang historie, som udspringer fra Franschoek Valley i Sydafrika, hvor de første vinstokke blev plantet for mere end 350 år siden. I dag står Bellingham stærkere end nogensinde. Det har altid været målet at søge nye trends og strømninger i markedet. Samtidig har man holdt fast i traditionerne. Resultatet er spændende, moderne og livlige vine med stor spredning på både druesorter og smagsretninger. Det er ingen hemmelighed, at Bellingham er kendt og solgt over hele verden, og stadig er en favorit på hjemmemarkedet.

Bellingham Homestead ligger godt beskyttet af bjergskråningerne på Groot Drakensteinbjergene i Franshoekdalen. Herfra kommer den nye Homestead-serie. Serien er ment som en hyldest til Bellinghams evne til at fremstille fortræffelige vine, hele tiden forny sig og samtidig sætte kvalitet meget højt.
Specifikationer
Årgang 2014
Alkohol i procent 14 %
Indhold 75 cl
Druer Pinotage
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Bellingham Pinotage Vintage
Din bedømmelse