Chenin Blanc Bellingham Syd Afrika

Fantastisk hvidvin fremstillet på Chenin Blanc-druen med indbydende duft af ristet brød med smør og forfriskende i smagen der afsluttes med citrus og lime.
På lager
SKU
904452
109,75 kr
Duft: En indbydende duft af ristet brød med smør strømmer op fra glasset.

Smag: Honning og marmelade i flot balance med pærer der afsluttes med en forfriskende eftersmag af citrus og lime.

Server til: Kraftfulde fiskeretter, laks, forretter og et glas i utide,

Serverings temperatur 9-11°C.

Vinen:
Chenin Blanc-druerne kommer fra vinmarker beliggende i Voor Paardeberg, som er kendt for sin skifer- og granitholdige jord. Her er somrene varme og lange i lighed med klimaet i middelhavslandene, og det er ideelt til druer som Shiraz og Chenin Blanc. Druerne, som vokser på 25 år gamle vinstokke, håndplukkes i midten af februar. De presses i hele klaser, koldstabiliseres og gæres naturligt i brugte fade af fransk egetræ. Vinen lagres syv måneder i franske egetræsfade, inden den tappes på flasker.

Vinhuset:
Bellingham har en lang historie, som udspringer fra Franschoek Valley i Sydafrika, hvor de første vinstokke blev plantet for mere end 350 år siden. I dag står Bellingham stærkere end nogensinde. Det har altid været målet at søge nye trends og strømninger i markedet. Samtidig har man holdt fast i traditionerne. Resultatet er spændende, moderne og livlige vine med stor spredning på både druesorter og smagsretninger. Det er ingen hemmelighed, at Bellingham er kendt og solgt over hele verden, og stadig er en favorit på hjemmemarkedet.

Bellingham Homestead ligger godt beskyttet af bjergskråningerne på Groot Drakensteinbjergene i Franshoekdalen. Herfra kommer den nye Homestead-serie. Serien er ment som en hyldest til Bellinghams evne til at fremstille fortræffelige vine, hele tiden forny sig og samtidig sætte kvalitet meget højt.
Specifikationer
Årgang 2015
Alkohol i procent 14 %
Indhold 75 cl
Druer Chenin Blanc
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Chenin Blanc Bellingham Syd Afrika
Din bedømmelse