Bellingham Big Oak

En lækker og saftig vin der er nem at drikke med sorte og blå bær der blander sig med lækre krydderier uden at de er for meget. Passer til mange retter uden at blive for voldsom selv om maden har hvidløg og andre krydderier.

På lager
SKU
905732
79,75 kr
Duft: Fra glasset strømmer intense noter af mørke bær, krydderier og sort peber.

Smag: Mediumfyldig og elegant vin med smag af saftige sorte og blå bær, mørk chokolade og krydderi. Vinen har en fin struktur med flotte tanniner og en frugtrig afslutning, der bare bliver ved.

Dette er en vin, de fleste vil kunne lide, og som passer til næsten alle lejligheder. Nyd den til en grillet bøf, en god burger, lam, krydret pastaretter og modne oste.

Serverings temperatur: 16-18ºC.

Det storslåede egetræ Big Oak på Bellingham Manor er et kendetegn for grundlæggerparret Bernard og Fredagh Podlashuks elskede have. Det var i skyggen af dette træ, de første vine fra Bellingham blev aftappet med håndkraft, og hvor venner og familie af The Pods samledes for at fejre livet i Franschhoek Valley.

De to druetyper høstes i hånden i slutningen af marts og gæres separat sammen med skindet, før de gennemgår en malolaktisk gæring på ældre franske egetræs fade. Herefter modnes druerne yderligere 9 måneder på egetræs fade før de blev stukket sammen til en vin, der viser det bedste af begge druesorter.

Vin huset:
Historien om Bellingham tager sit udgangspunkt i Franschhoek Valley hvor vingården blev grundlagt i 1693. Efter at firmaet fik nye ejere i 1940'erne, har det gennemgået en stor udvikling, så i dag står Bellingham stærkere end nogensinde. Det har altid været målet at søge nye trends og strømninger i markedet samtidig med, at man har holdt fast i traditionerne. Resultatet er vine med stor spredning på både druesorter og smagsretninger. Spændende, moderne, livlige. Sofistikerede uden at være snobbede, oversøiske med en klassisk karisma. Egenskaber der gør, at Bellingham er kendt og solgt over hele verdenen og stadig er en favorit på hjemmemarkedet.

Bellingham: Moderne, klassisk, exceptionelt.
Specifikationer
Årgang 2015
Alkohol i procent 14 %
Indhold 75 cl
Druer Cabernet Sauvignon, Syrah/Shiraz
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Bellingham Big Oak
Din bedømmelse