BELLINGHAM BERNARD SERIES Bush Vine Pinotage

Duft af blommer, røget bacon og lidt trøfler. Smagen er intens med sort frugt i kombination med krydderier fra fadlagringen
Udsolgt
Kun 0 tilbage
SKU
905008
249,75 kr
Duft: Blommer, røget bacon og lidt trøfler vælter op af glasset.

Smag: Intens med sort frugt i kombination med krydderier fra fadlagringen. Eftersmagen er lang og med bløde tanniner.

Server til: God ledsager til grillet kød, oksesteg eller modneoste.

Serverings temperatur 14-16°C. Kølig for at fremhæve den flotte frugt i vinen.

Vinen:
Pinotage-druerne til denne vin er udvalgt fra 3 gamle parceller i Stellenbosch regionen. Her er jordbunden præget af skiffer, der giver vinstokkene et hårdt grundlag at arbejde i. Det resulterer i mere spændstige stokke og dermed mere intensitet i druerne. Druerne selekteres først i marken, hvor de enkelte klaser håndplukkes, og derefter sorteres der i kælderen, hvor kun de bedste druer går videre, i de åbne franske træfade der bruges til gæringsprocessen. Efter endt gæring lagres vinen i 12 måneder på franske egetræsfade, hvoraf halvdelen er nye.

Vin huset:
Bellingham er en producent med en lang historie. Historien udspringer fra Franschoek Valley i Sydafrika, hvor de første vinstokke blev plantet for mere end 350 år siden. I dag står Bellingham stærkere end nogensinde. Det har altid været målet at søge nye trends og strømninger i markedet. Samtidig har man holdt fast i traditionerne. Resultatet er spændende, moderne og livlige vine med stor spredning på både druesorter og smagsretninger. Det er ingen hemmelighed, at Bellingham er kendt og solgt over hele verden, og stadig er en favorit på hjemmemarkedet.

Topserie, fremstillet i meget små mængder fra Bellingham. En hyldest til grundlæggeren Bernard Podlashuk, manden der om nogen har været med til at skabe Sydafrika som vinland. Med denne serie ønsker Bellingham, at ære hans innovative arbejde.
Specifikationer
Årgang 2007
Alkohol i procent 14,5 %
Indhold 75 cl
Druer Pinotage
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:BELLINGHAM BERNARD SERIES Bush Vine Pinotage
Din bedømmelse