BELLINGHAM BERNARD SERIE Basket Press Syrah

Enorm tæthed i munden med cremet struktur og balanceret fadindtryk. Smagen giver noter af sorte kirsebær, samt lidt krydderi og sødme fra fadlagringen.
Udsolgt
Kun 0 tilbage
SKU
904513
249,75 kr
Duft: Ekspressiv duft af friskkværnet peber, chokolade, kaffe, sorte kirsebær og blommer samt et strejf af violer og lyng.

Smag: Enorm tæthed i munden med cremet struktur og balanceret fadindtryk. Smagen giver noter af sorte kirsebær, samt lidt krydderi og sødme fra fadlagringen. Meget lang eftersmag med flot blød afslutning.

Serveres til: Absolut en perfekt ledsager til smagfuldt marineret og/eller grillet kød.

Serverings temperatur 14-16°C. Kølig for at fremhæve den flotte frugt i vinen.

Vinen:
Fremstillet på 98% Syrah og 2% Viognier der giver et elegant blomstret strejf til den lidt hårde Syrah. Druerne høstes i hånden fra udvalgte marker med lavt udbytte. Jordbunden består her af granit og lerskifer en fattig og veldrænet jord perfekt til vindyrkning. Efter høsten gæres druerne sammen og herefter presses skallerne i en gammeldags vertikal presse. Denne traditionelle metode er tidskrævende og besværlig men langt den blideste måde, at udtrække essensen i Syrah druerne på. Denne ekstra indsats er det hele værd, og resulterer i smuk vin, der viser hvorfor Syrah, er en af de bedste druer i Sydafrika.

Endelig lagres vinen i 18 måneder på nye franske egetræsfade.

Vin huset: :
Bellingham er en producent med en lang historie. Historien udspringer fra Franschoek Valley i Sydafrika, hvor de første vinstokke blev plantet for mere end 350 år siden. I dag står Bellingham stærkere end nogensinde. Det har altid været målet at søge nye trends og strømninger i markedet. Samtidig har man holdt fast i traditionerne. Resultatet er spændende, moderne og livlige vine med stor spredning på både druesorter og smagsretninger. Det er ingen hemmelighed, at Bellingham er kendt og solgt over hele verden og stadig er en favorit på hjemmemarkedet.
Specifikationer
Årgang 2006
Alkohol i procent 14 %
Indhold 75 cl
Druer Syrah/Shiraz
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:BELLINGHAM BERNARD SERIE Basket Press Syrah
Din bedømmelse