Beast Noir Pinot Noir 13,5 %, California - USA

Beast Noir er lækker vin fra Californien der frembringer en fornemmelse af god vin med varme mørke bær der er i 100 % harmoni, her er fyldige smags nuancer af mørke frugter med intense aromaer og lækre krydderier.
På lager
SKU
520914
119,75 kr
  • Køb 6 for 80,00 kr pr styk og spar 33%
Beast Noir er lækker fyldig med meget bærsmag

Duft: Her opleves varme mørke bær og kirsebær og lidt krydderi.

Smag: Vinen er blød og behagelig med en flot frugt karakter og bløde modne tanniner. Beast Noir vil nemt falde i enhver smag, den er let tilgængelig med masser af saft og kraft.

Server til: Et godt valg til retter fra det franske køkken som Boeuf Bourguignon eller coq au vin, retter med lyst kød, vildt eller til et udvalg af oste.

Serverings temperatur: 16-18°C

Vinen:
Druerne til Beast Noir Pinot Noir kommer fra udvalgte vinmarker i Californien. Efter høsten bringes druerne til vineriet, hvor de behandles traditionelt. Her er kælet for alle detaljer og resultatet er en Pinot Noir med masser af saft og kraft.

Vin huset:
BEAST er en serie af ikoniske vine fra Californien.
Druerne til BEAST-vinene er udvalgt fra områder i Californien, der er optimale for de enkelte druesorters karakter. BEAST- serien behandles med største omhu. Vores BEAST-vinen har masser af saft, kraft og delikat syre. Vinenes intense farve og frugtrige karakter gør dem ganske uimodståelige.
Specifikationer
Årgang 2018
Alkohol i procent 13,5 %
Indhold 75 cl
Druer Pinot Noir
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Beast Noir Pinot Noir 13,5 %, California - USA
Din bedømmelse