Barros White Port

Sød og let portvin der er perfekt til et glas i utide eller til forretter
På lager
SKU
102751
79,75 kr
Flot gylden i glasset med frisk duft af hvide blomster, melon og grønne æbler.

Smag: Sødmefuld blomster agtig med fin balance og en lang eftersmag.

God til: Milde desserter og moden ost, velkomst eller et glas bare at nyde.

Serverings temperatur: 10-12°C

Barros white er fremstillet af de bedste druer, som høstes ved fuld modenhed. Vinifikationen foregår ved 28 – 30 grader og der udtrækkes maksimalt farve og smags noter fra skallerne. Når mosten opnår en alkohol styrke omkring 6 – 7 % så tilsættes druesprit og man har en færdig Portvin på 20%. Dette er en ung portvin, som kun har fået kort tids lagring på egetræsfade.

Barros blev grundlagt i begyndelsen af 1900-tallet og er utvivlsomt ét af Portugals mest prestigefyldte portvinsproducerende firmaer. I den dengang lille by Vila Nova de Gaia på sydbredden af Douro floden i det nordlige Portugal grundlagde Manoel de Almeida i 1913 firmaet ”Almeida em Comandita”. Vila Nova de Gaia er i dag domineret af portvinshuse og i de charmerende, snævre gader foregår aldringen og blandingen af portvin til hele verden. Her støder man på nogle af de mest berømte navne indenfor portvinsfremstilling.

Manoel de Almeida havde fra etableringen i 1913 hovedfokus på produktion og salg af portvin, og siden grundlæggelsen for mere end 100 år siden har firmaets succes været stødt stigende, og kvaliteten af Barros vine er gennem årene blevet manifesteret gennem adskillige udmærkelser. Barros anses for at være specialister i den vanskelige fadlagrede stil, bedre kendt som Colheita og Tawny, og Barros portvine er højt skattet af portvinselskere i hele verden.

I juni 2006 blev Barros en del af Sogevinus gruppen.
Specifikationer
Alkohol i procent 19,5 %
Indhold 75 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Barros White Port
Din bedømmelse