Barros Colheita 2003 flasket 2011

Blød og fløjls agtig med stor bouquet af tørret frugter og krydderier der bliver længe i munden. Et godt glas man nyder som aperitif, desserter eller til oste.
På lager
SKU
105318
249,75 kr
Vi fandt andre produkter du måske kan lide!
Her er en bouquet der minder om der minder om tørret frugt og krydderier der gør sig blød og fløjlsagtig på tungen med en langvarig finish.

Serveres ved en temperatur på 17 til 18ºC.

Vel egnet til: Som en aperitif, desserter, ost, chokolade og drikkes til en god cigar.

De bedste cuvees er valgt til Colheita der er blevet modnet i mindst 7 år i egetræs fade. I denne periode rackes vinen flere gange.

På flasken er det påkrævet man skal kunne se vinens alder, det år druerne er høstet, samt hvilken år den er blevet tappet på flaske.

Port Barons Barros blev etableret i Portugal tilbage i 1913. Barros er oprindeligt grundlagt af Manuel de Almeida og har i dag udviklet sig til at blive en af ​​Portugals mest betydningsfulde producenter af prestige portvin.

Fra nogle af Porto's ældste overlevende kældre producerer de et stort udvalg af portvine af høj kvalitet, og vi er især deres Tawny, der kommer i mange forskellige stilarter, er en 10-årig, 20-årig og en vælg blandings Reserve Tawny. Hertil kommer deres store Colheita serie, specielle Colheita der har lagt på egetræer i syv år.Specifikationer
Årgang 2003
Alkohol i procent 20 %
Indhold 75 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Barros Colheita 2003 flasket 2011
Din bedømmelse