Barros 30 års Tawny Portvin

Frodig bouquet fyldt med nødder og vanilje og krydret nuancer. Barros Tawny 30 år gammel forfører med sin elegance, dybde og kraftfulde smag.
På lager
SKU
102737
699,75 kr
Barros 30 års Tawny er fyldt med aromatisk dybde og kraftfuld smag, hvor nødder og vanilje går i flot balance med krydderierne og giver en lang vedvarende behagelig eftersmag.

Fremstilling:
Druerne er hånd høstning i deres bedste øjeblik, og mosten er pumpet rundt under gæringen. Denne proces foregår i beholdere ved en reguleret temperatur mellem 28-30 ° C, indtil den ønskede Baumé nås. Ved denne fase tilsættes drue brandy som stammer fra en beriget vin. En vin af en usædvanlig kvalitet, der opnås ved mixe flere høstarter sammen, der har forskellige års fad længde. Barros 30 års Tawny er en gennemsnits alder for vinens indhold.

Server: Let afkølet mellem 16º og 18ºC. som aperetif eller til desserter..

Gode råd: Flasken skal stå i opret stående stilling ved konstant temperatur og væk fra direkte lys. Efter åbning kan den stå op til 20 uger uden at blive tam
Portvin er en naturlig vin der kan danne bund fald, det smager ikke godt, men er rigtig god til at gemme og komme i sovs.

Anmeldelser og hædersbevisninger:
. 86 point i Wine Enthusiast Magazine;
. 16 point i Decanter Magazine.

Portvins huset:
Barros blev grundlagt i begyndelsen af 1900-tallet og er utvivlsomt ét af Portugals mest prestigefyldte portvinsproducerende firmaer. I den dengang lille by Vila Nova de Gaia på syd bredden af Douro floden i det nordlige Portugal grundlagde Manoel de Almeida i 1913 firmaet ”Almeida em Comandita”. Vila Nova de Gaia er i dag domineret af portvins huse og i de charmerende, snævre gader foregår aldringen og blandingen af portvin til hele verden. Her støder man på nogle af de mest berømte navne indenfor portvins fremstilling.

Manoel de Almeida havde fra etableringen i 1913 hovedfokus på produktion og salg af portvin, og siden grund læggelsen for mere end 100 år siden har firmaets succes været stødt stigende, og kvaliteten af Barros vine er gennem årene blevet manifesteret gennem adskillige udmærkelser. Barros anses for at være specialister i den vanskelige fadlagrede stil, bedre kendt som Colheita og Tawny, og Barros portvine er højt skattet af portvins elskere i hele verden.

I juni 2006 blev Barros en del af Sogevinus gruppen.
Specifikationer
Alder 30 års
Alkohol i procent 20 %
Indhold 75 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Barros 30 års Tawny Portvin
Din bedømmelse