-20%Tilbud

Champagne Baron De Rothschild Blanc de Blancs

Små, fine bobler perler på tungen og frigiver smag af stor champagne med citrus frugter der blandes med hints af friske mandler og tørret frugt med vedholdende mineralsk blødhed. En nydelse af kvalitet som man sent glemmer.
På lager
SKU
180018
Tilbudspris 600,00 kr Normalpris 750,00 kr
Blanc de Blancs er krystalklar gylden gul med et fint skum og vedholdende delikate bobler.

Duft: Citrus frugter der blandes med aromatiske hints af friske mandler og tørret frugt.

Smag: Første smags indtryk er rent og klart og efterfølges af en silkeblød friskhed med noter af citrusfrugter. Den lækre følelse af de fine bobler får følgeskab af en vedholdende og tydelig mineralsk blødhed.

Blanc de Blancs er god til: Velkomst, alt fisk , skaldyr og til lette syrlige desserter.

Serverings temperatur: 8-10º C.

Champagnen:
Druerne til Barons de Rothschild Blanc de Blancs høstes i hånden og kommer fra de bedste områder i Champagne. Blanc de Blancs er lavet på en basevin bestående af 100% Chardonnay. Mange champagner laves på druemosten fra både første og anden presning, men til Barons de Rothschild champagne anvendes kun druemosten fra første presning.

Druemosten fra første presning hældes i små tanke, hvor frugtrester får lov til at falde til bunds, så mosten bliver så klar som overhovedet muligt. Første gæring sker i små tanke af rustfrit stål. Gær tilsættes hver enkelt tank. Tankene er temperatur kontrolleret og gæringen foregår ved lav temperatur. Herefter finder den malolaktiske gæring sted. Efter klaring og filtrering blandes basevinen ofte med Reserve-vine fra tidligere årgange. Blanc de Blancs indeholder 40% Reserve-vine. Den blandede vin hældes på flasker, lidt gær og sukker tilsættes og vinen lagres ved lav temperatur (13ºC), hvorved de fine bobler dannes.

I slottets kældre ligger flaskerne godt beskyttet fra lys og gennemgår en langsom aldring. Barons de Rothschild Blanc de Blancs ligger i tre til fire år i kælderen, hvorefter champagnen færdiggøres og lagres seks til ni måneder. Herefter klargøres den til salg.

Champagne huset:
De tre grene af Rothschild-familien er gået sammen om at skabe en enestående champagne. De er hver især eksperter på deres område, har høje krav til kvalitet og stor respekt for lange og gamle traditioner. Mayer Amschel Rothschild blev født i 1744 og siden hans grundlæggelse af Rothschild-dynastiet har syv generationer drevet firmaet med en god fornemmelse for de skiftende tiders tendenser.

Specifikationer
Alkohol i procent 12 %
Indhold 75 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Champagne Baron De Rothschild Blanc de Blancs
Din bedømmelse