Barbaresco DOCG Arione 2016 14 %

Intens, frugtrig Barbaresco fra Arione der byder på typicitet, flot balance og masser af overskud. Vin der er lille bror til Barolo, men som storebror vil den gerne have mad til det første glas, for at tanninerne bliver fløjls bløde.
På lager
SKU
12508
199,75 kr
Duft: Fra glasset strømmer en intens og vinøs duft af violer og roser.

Smag: Er tør og fyldig og flot afrundet.
Afslutningen er lang og fløjlsblød med fint integrerede tanniner i en flot balance.

Server til: Vildt eller rødt kød og modne oste.

Serverings temperatur: 18-20°C

Vinen:
Barbaresco DOCG er fremstillet udelukkende på den italienske drue Nebbiolo. Efter høsten afstilkes og presses druerne. Vinen gærer på tanke med drueskindet ved en kontrolleret temperatur, der aldrig overstiger 25°C indtil al sukkeret er omdannet til alkohol. Efter gæring udblødes drueskindet med mosten i ca. et halvt år, hvor vinen pumpes over tre til fire gange. Vinen lagrer i mindst to år på store egetræs fade og i løbet af denne periode omhældes vinen to gange om året for at sikre, at vinen modnes korrekt. Udover to år på store egetræs fade, lagres vinen til sidst på små fade. Efter filtrering og aftapning ligger flaskerne i mindst tre måneder, inden de frigives til salg.

Arione:
Fire generationer af vinproducenter i Piemonte
I begyndelsen af ​​1900'erne grundlagde Luigi Arione det firma, der stadig i dag, efter fjerde generation bærer hans navn.
Det er en historie med lidenskab og erfaring fra far til søn i mere end et århundrede, der udvikler sig og vokser i stadig nye projekter for at imødekomme udviklingen i både de indenlandske og internationale markeder.

Med landskaber præget af smukke udsigter indrammes historien og traditionen i Arione familien, som overfører viden og lidenskab til vine, og deres vision for virksomheden.
Markante anerkendelser og arbejdet med enestående vine, er et bevis på at indgående fokus på forskning og udvikling af kvalitetsvine har båret frugt.

I øjeblikket ledes Arionas vingården, af brødrene Mauro og Luca Arione, der er familiens fjerde generation.
Specifikationer
Årgang 2016
Alkohol i procent 14 %
Indhold 75 cl
Druer Nebbiolo
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Barbaresco DOCG Arione 2016 14 %
Din bedømmelse