Barbados 8 års rom 1731 Fine & Rare

Barbados rom med dejlige toner af krydderier og sød vanilje.
På lager
SKU
981501
449,75 kr
Behagelig og afrundet med mange toner af krydderier og sød vanilje.

Klassisk Barbados 8 års Single Origin rom er produceret på Foursquare Distillery. Den er lagret i minimum 8 år på amerikansk eg.
Rommen er produceret på melasse og er en kombination af kolonne- og potkedel destillering.

Denne helt unikke serie af rom fra Caribien samt Syd- og Mellemamerika, repræsenterer et mangfoldigt udvalg af smage fra den latinske verden.

1731 Fine & Rare er en markering af året 1731, hvor den kongelige britiske flåde, ifølge historiebøgerne, begyndte at servere søens folk ”en halv pint” rom som en del af lønnen for det hårde arbejde. Denne specielle tradition sluttede imidlertid den 31. juli 1970, der blev den sidste dag for udskænkning af rom i den britiske flåde. En over 350-årig tradition ophørte og i dag er 31. juli kendt som ”Black Tot Day” i Storbritannien.

1731 Fine & Rare serien består dels af regionale rum blandinger og helt unikke ”single-origin” rom fra specifikke lande i Caribien, Mellemamerika og fra spidsen af det sydamerikanske kontinent.

Alle rom i serien er aftappet ved naturlig farve uden brug af karamel, ligesom der ikke er tilsat søde midler eller andre former for kunstige aroma- eller tilsætningsstoffer. Det er de rene dråber fra romfadene, som alle har lagret der, hvor de er produceret, og de afspejler i smagen og aroma det særpræg og de unikke karakterer man kan forvente af rom fra disse forskellige regioner.
Specifikationer
Alkohol i procent 46 %
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Barbados 8 års rom 1731 Fine & Rare
Din bedømmelse