Rum Nation 10 Års Barbados 40 % Release 2017

Blød og rund med sødme og med noter af mint og medicinske urter der gør den til en delikat frisk rom der bliver hængende og man vil ynde at få et glas mere.
På lager
SKU
400314
289,75 kr
Duft: Let og frisk med mint og medicinske urter der blander sig med frisk slået hø i delikat sødme.

Smag: Duften går igen i smagen med dejlig balance mellem urter og sødme, grønne blade og mint.

Eftersmag: Friskheden og mint bliver hængende på tungen og lokker til endnu en glas.

Rum Nation Barbados 10 års er en let og sommerlig rom, som er meget let at drikke. Med sine urter lægger den sig et perfekt sted midt mellem agricole rommens tørre stil, og den mere sødmefulde spanske rom-stil.

En rom fundet af den Italienske rom-købmand Fabio Rossi. Denne gang har han været i det Caribiske land Barbados og fundet denne rom til hans ”Rum Nation” serie.

Traditionelt kalder man Barbados for ”rommens vugge”, da de ældste fortegnelser om rom stammer fra 1640 fra denne ø. På det tidspunkt kaldte man rom for ”Kill devil – dræber djævel” fordi den smagte så forfærdeligt og kun blev drukket af slaver, så de kunne holde deres forfærdelige liv ud. Den fik sit navn ”Rum” fra den lokale dialekt, hvor betegnelsen ” Rumbullion” betyder tumult og slagsmål. Det opstod jo som følge af drikkeriet.

Rum Nation serien blev lanceres i 1999
Vores familie har en lang tradition for at importere og distribuere skotsk whisky.
I 1990 tog Fabio Rossi til Skotland for at besøge destillerier, for at prøve smage fade og indgå nogle kommercielle aftaler: På nogle besøg hos whisky-mægler agenterne opdagede han, der var flere gamle tønder britiske guyana og jamaicanske rum, stablet sammen med single malt. Fra de romerske kolonier blev disse rom sendt til Skotland og England for ældning (i et friskere og dæmpet klima, der tillod en mere gradvis modning) og for at blande sig med de såkaldte Navy Rums.
Under disse besøg kom ideen til at lave serien Rum Nation. Fabio Rossi og hans far Mario Jr. har siden 1956 opkøbt whisky og lancerede serien for single malts whisky Wilson & Morgan i 1992 og i 1999 blev ideen til virkelighed for Rum Nation serien
Specifikationer
Alder 10 års
Alkohol i procent 40 %
Indhold 70 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Rum Nation 10 Års Barbados 40 % Release 2017
Din bedømmelse