Bandol rouge Mas de la Rouviere Økologisk

Vin med finesse og karakter med delikat blanding af druer fra udvalgte marker i Le Castellet-området. Mørke bær i vel afbalanceret vin med bløde tanniner efter de 18 måneder på fad.
På lager
SKU
314232
249,75 kr

Duft: Intens med dejlig duft af humus, svesker og solbær.


Smag: Mørke bær i velbalanceret vin med lækre bløde tanniner.


Serverer til: Fisk tilberedt i rødvin, marinerede retter, havtaske eller and.


Dekanter vinen før servering så vil vinen åbne sig og man får den fulde fornøjelse .


Serverings temperatur: 16-18°C


Vinen:
Mas de la Rouvière Rouge AOP Bandol er lavet af Mourvèdre, Grenache og Syrah-druer, der vokser på sydvendte terrasse anlagte marker. Jordbunden består af kalk, sand og mergel. Efter høst, afstilkning og presning udblødes og gæres druerne i 21-31 dage enten i koniske tanke af rustfrit stål eller i koniske træfade. Vinen filtreres og fortsætter sin udvikling før vinene blandes til det endelige produkt. Herefter lagrer vinen i 18 måneder eller mere på træfade. Under lagringen hældes vinen fra et fad til et andet for at give struktur og smag til vinen.


Vin huset:
I 1961 blev Paul og Pierre Bunan forelsket i en ejendom i Bandolregionen i det sydlige Frankrig. Med den stærke sol, den stenede jord og de tørre stenvægge er Bandol ideel til vindyrkning både geografisk og geologisk set. En geologisk fejl i undergrunden lader vinrankernes rødder forankre sig i det jordlag, der blev dannet i trias for over 250 millioner år siden. Det maritime mikroklima bidrager, sammen med det høje antal solskinstimer om året, yderligere til de gode vækstbetingelser i området.


I dag er Paul og Pierres børn alle gået ind i familievirksomheden inden for hver deres område. En tager sig af vinmarkerne, en anden af kommunikation, en tredje af salg og marketing og en fjerde af vinfremstillingen. Familiens motto er, at der laves god vin, når du respekterer vinstokkene. Siden 2009 har Domaines Bunan dyrket vinmarkerne uden insektgifte og ukrudtsmiddel og er i dag økologisk certificeret og dyrker ydermere druerne på biodynamisk manér, for som de siger, en tilfreds vinranke giver bedre druer.

Specifikationer
Årgang 2015
Alkohol i procent 14,5 %
Indhold 75 cl
Druer Syrah/Shiraz
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Bandol rouge Mas de la Rouviere Økologisk
Din bedømmelse