-13%Tilbud

Bandol Mas de la Rouviere Rose Økologisk

Bandol rose økologisk byder på frugtrig bouquet med eksotisk frugter og en blødhed uden lige. Til røget laks og gerne krydrede retter
På lager
SKU
317837
Tilbudspris 170,00 kr Normalpris 195,00 kr
Duft: Dejlig frugtrig med eksotiske frugter.

Smag: Her opleves Bandol rose smagsfyldt i lækker harmonisk aromatisk kraftig rose men alligevel utrolig blød.

Server til: Foie gras, let krydrede retter, skaldyr, røget laks eller fåre ost.

Serverings temperatur: 12-14°C

Vinen:
Mas de la Rouvière Rosé AOP Bandol er lavet på Mourvèdre, Cinsault og Grenache-druer, der vokser på sydvendte terrasse anlagte marker. Jordbunden består af kalk, sand og mergel.
Efter presning af druerne hældes mosten i tanke af rustfrit stål, hvor de gærer langsomt ved kontrolleret temperatur. Vinen ligger seks måneder på tanken inden aftapning på flasker.

Vin huset:
I 1961 blev Paul og Pierre Bunan forelsket i en ejendom i Bandol regionen i det sydlige Frankrig. Med den stærke sol, den stenede jord og de tørre stenvægge er Bandol ideel til vindyrkning både geografisk og geologisk set. En geologisk fejl i undergrunden lader vinrankernes rødder forankre sig i det jordlag, der blev dannet i trias for over 250 millioner år siden. Det maritime mikroklima bidrager, sammen med det høje antal solskinstimer om året, yderligere til de gode vækstbetingelser i området.

I dag er Paul og Pierres børn alle gået ind i familievirksomheden inden for hver deres område. En tager sig af vinmarkerne, en anden af kommunikation, en tredje af salg og marketing og en fjerde af vinfremstillingen. Familiens motto er, at der laves god vin, når du respekterer vinstokkene. Siden 2009 har Domaines Bunan dyrket vinmarkerne uden insektgifte og ukrudtsmiddel og er i dag økologisk certificeret og dyrker ydermere druerne på biodynamisk manér, for som de siger, en tilfreds vinranke giver bedre druer.
Specifikationer
Årgang 2017
Alkohol i procent 13,5 %
Indhold 75 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Bandol Mas de la Rouviere Rose Økologisk
Din bedømmelse