Tilbud

Bandol Blanc Mas de la Rouviere Økologisk

Lækker velafbalanceret med stor bouquet af friske frugter i denne økologiske Bandol med afbalanceret tanniner. Drik den afkølet som aperitif eller få den til grillet fisk.
På lager
SKU
171033
195,00 kr
Duft: Diskret og delikat med en bouquet af frisk frugt.

Smag: Her føles vinen blød, velbalanceret og forførende i tør stil med tæmmet tanniner.

Server til: Aperitif, grillet fisk, skaldyr eller gedeost.

Serverings temperatur: 12-14°C

Vinen:
Mas de la Rouvière Blanc AOP Bandol er hovedsageligt lavet af Clairette Pointue-druer, der vokser på sydvendte terrasse anlagte marker. Jordbunden består af kalk, sand og mergel. Efter endt høst, afstilkning og presning, hældes mosten i tanke af rustfrit stål, hvor de gærer langsomt ved kontrolleret temperatur. Efter seks måneder på tanke klares vinen før aftapning på flasker.

Vin huset:

I 1961 blev Paul og Pierre Bunan forelsket i en ejendom i Bandol regionen i det sydlige Frankrig. Med den stærke sol, den stenede jord og de tørre stenvægge er Bandol ideel til vindyrkning både geografisk og geologisk set. En geologisk fejl i undergrunden lader vinrankernes rødder forankre sig i det jordlag, der blev dannet i trias for over 250 millioner år siden. Det maritime mikroklima bidrager, sammen med det høje antal solskinstimer om året, yderligere til de gode vækstbetingelser i området.

I dag er Paul og Pierres børn alle gået ind i familievirksomheden inden for hver deres område. En tager sig af vinmarkerne, en anden af kommunikation, en tredje af salg og marketing og en fjerde af vinfremstillingen. Familiens motto er, at der laves god vin, når du respekterer vinstokkene. Siden 2009 har Domaines Bunan dyrket vinmarkerne uden insektgifte og ukrudtsmiddel og er i dag økologisk certificeret og dyrker ydermere druerne på biodynamisk manér, for som de siger, en tilfreds vinranke giver bedre druer.
Specifikationer
Årgang 2017
Alkohol i procent 13 %
Indhold 75 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Bandol Blanc Mas de la Rouviere Økologisk
Din bedømmelse