-20%

Babich Black Label Sauvignon Blanc New Zealand

Perfekt tæt power og blød frugt med utrolig voldsom duft med de klassiske toner fra Sauvignon Blanc med nyslået græs til hylde blomst hvor smagen er intens med stram syre og en varm moden frugt koncentration der giver en fuldendt vin i balance.
På lager
SKU
500101
Tilbudspris 120,00 kr Normalpris 149,75 kr
Vi fandt andre produkter du måske kan lide!
Duft: Voldsom med de klassiske toner fra Sauvignon Blanc, lige fra nyslået græs til hyldeblomst.

Smag: Intens med stram syre og en varm moden frugt koncentration til at give en fuldendt vin i balance.

Serverer til: Skalddyr, lyst kød eller modne tørre oste.

Serverings temperatur<. 8-10°C.

Vinen:
Druerne høstes fuldmodne og bringes hurtigt til vineriet hvor de presses og mosten gennemgår en kontrolleret gæring ved lave temperaturer for at bibeholde den stærke frugtaroma fra druerne. En lille del af mosten gæres på egetræsfade for at bibringe yderligere kompleksitet til den endelige vin. Målet med vinen er at fremstille en vin der har tæthed og dybde til at matche komplekse madretter.

Vin huset:
Babich Wines blev startet helt tilbage i 1916, og er dermed et af de ældste vinhuse i New Zealand. Denne erfaring, kombineret med en konstant søgen efter det perfekte udtryk i de enkelte druer, giver vine med stor typicitet og høj klasse.

Joe Babich: Målet er at have vinmarker i de rette regioner og tilplante de korrekte druer på de rigtige marker. Så producerer vi vine med finesse og stil.

Babich er familieejet og denne konstante udvikling er med til at bibeholde den høje standard på alle vinene. Familieånden er gennemgående i hele firmaet, hvor også de ansatte har været hos Babich i mange år.
Specifikationer
Årgang 2019
Alkohol i procent 13,5 %
Indhold 75 cl
Druer Sauvignon Blanc
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Babich Black Label Sauvignon Blanc New Zealand
Din bedømmelse