Austrian Empire Navy Rum Solera 18 blended 40 %

18 Years Old Solera er en god gammel rom fra Den Dominikanske Republik. Rommen er lagret langsomt i solera-systemer i 18 år. En meget unik og karakterstærk sød rom.
På lager
SKU
500029
449,75 kr
En rigtig god gammel sød rom, der har rigtig meget at byde på. Der er masser af fadtoner fra de 18 års solera lagring. Super lækker!

Austrian Empire Navy Rum
er en "small batch" produktion af rom fra specielt udvalgte fade, der efterfølgende er blended af Master Blenders fra Den Dominikanske Republik og Barbados. Master Blendere, som Albert Michler har et langvarigt samarbejde med.

18 Years Old Solera
God gammel rom fra Den Dominikanske Republik. Rommen er lagret langsomt i solera-systemer i 18 år. En meget unik og karakterstærk rom.

Albert Michler Destilleri:
var oprindeligt et østrigsk foretagende der blev etableret i 1863, og navngivet efter destilleriets stifter. Under det Østrigske-Ungarske dobbeltmonarki var Albert Michler storleverandør til hoffet og den kongelige Østrigske-Ungarske flåde. Der blev produceret alle former for spiritus på destilleriet lige fra likør, gin til rom og forskellige krydderurte baserede bitter typer. Afslutningen på anden verdenskrig blev desværre også enden på en lang historie for Michlers i Østrig. Med respekt for fortidens historie produceres og blendes Michlers produkter i dag i Storbritannien. De vigtigste produkter er i dag Gin og Rom fra Caribien.
Specifikationer
Alkohol i procent 40 %
Indhold 70 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Austrian Empire Navy Rum Solera 18 blended 40 %
Din bedømmelse