Austrian Empire Navy Rum, Barbados med 2 glas

Et godt gave valg til rom elsker med 2 rom glas i flot gavepak.
På lager
SKU
695978
549,75 kr
Yderst elegant blend af Barbados rom, der har lagret dels på amerikanske egefade og dels på fade af franske eg. Det er en lækker sød og meget velsmagende rom.

Austrian Empire Navy Rum
er en "small batch" produktion af rom fra specielt udvalgte fade, der efterfølgende er blended af Master Blenders fra den Dominikanske Republik og Barbados. Master Blendere, som Albert Michler har et langvarigt samarbejde med.

Albert Michler Distillery
var oprindeligt et østrigsk foretagende der blev etableret i 1863, og navngivet efter destilleriets stifter. Under det Østrigske-Ungarske dobbelt monarki var Albert Michler stor leverandør til hoffet og den kongelige Østrigske-Ungarske flåde. Der blev produceret alle former for spiritus på destilleriet lige fra likør, gin til rom og forskellige krydderurte baserede bitter typer. Afslutningen på anden verdenskrig blev desværre også enden på en lang historie for Michlers i Østrig. Med respekt for fortidens historie produceres og blendes Michlers produkter i dag i Storbritannien. De vigtigste produkter er i dag Gin og Rom fra Caribien.
Specifikationer
Alkohol i procent 40 %
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Austrian Empire Navy Rum, Barbados med 2 glas
Din bedømmelse