Malbec Aruma Argentina Domaines Barons De Rothschild & Nicolas Catena

Intens med masser af frugt smag af blommer og brombær der blander sig med noter af chokolade og tobak, den er god til tapas retter, hvor der indgår rigtig mange forskellige smags noter.
På lager
SKU
460973
129,75 kr
Duft: Blommer, brombær og mørk chokolade.

Smag: Intens med blød saftig frugtkarakter med noter af chokolade, tobak og sorte bær fra skoven.

Server til: Et stort rødt stykke kød fra grillen eller andre kødretter, server den til Tapas den vil kunne modstå alle de smags oplevelser fra tapas..

Serverings temperatur: 16-18º C.

Vinen:
Malbec-druerne til denne rødvin kommer fra fire forskellige parceller. Hver parcel tilfører sin egen karakter til den endelige vin. Druerne selekteres i hånden, og gæringen foregår på ståltanke. Halvdelen af mosten lagres i 8 måneder på egetræsfade, for at tilføre vinen mere kompleksitet. Den resterende del af mosten lagres på ståltanke, og tilfører friskhed og ren frugt.

Vin huset:
I 1999 kom et team fra Domaines Barons de Rothschild (Lafite) med Christophe Salin i spidsen, på rejse tilbage fra Los Vascos i Chile mod Frankrig til Mendoza i Argentina. Holdet var ikke på udkig efter en ny partner i Sydamerika, men fra en fælles bekendt havde de hørt rygtet, der over hele verden havde spredt sig som ringe i vandet om Nicolas Catena's argentinske vin. Ham ville de træffe. Nicolas arrangerede en vertikal smagning for dem med Cabernet Sauvignon og Malbec. Da Christophe smagte 1993 Catena Cabernet Sauvignon, blev han slået af vinens elegance, og interessen for at prøve Malbec blev samtidig vakt. Under besøg på forskellige vingårde afslørede Nicolas sin store beundring af Lafite til Christophe. Det blev begyndelsen på et venskab baseret på gensidig respekt og beundring.
Specifikationer
Årgang 2014
Alkohol i procent 14 %
Indhold 75 cl
Druer Malbec
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Malbec Aruma Argentina Domaines Barons De Rothschild & Nicolas Catena
Din bedømmelse