Arran Quarter Cask 56,2 % Single malt Cask strength

Arran Single Malt Quarter Cask kombinerer kraft og finesse med fuld af rig vanilje sødme og fed pebret krydderi. Flasket ved naturlig Cask Styrke uden kølefiltrering eller kunstig farve af enhver art, præsenteres denne whisky sig i sin reneste form. Små fade ville have været et fælles træk ved Arran-whisky handelen i det attende og det 19. århundrede, da de var lettere at håndtere og transportere rundt på øen. Med vores nye kerne område Quarter Cask-udtryk bringer vi stolt denne tradition tilbage til livet.

På lager
SKU
483790
549,75 kr
Duft: Citrus kendetegnes ved Arran og det byder Quarter cask dig velkommen på og der kommer søde krydderier med kanel og vanille.

Smag: Sødme og honning i lækker harmoni med ananas med vanilje og der dukker noter af kokos
nød op i en varm og lækker krydret dram.

Cask strength 56,2 % Quarter 125 L. 55.7030 n. 5,2907 W

Den Arran Single Malt, der blev valgt til Quarter Cask blev oprindeligt modnet i første-fylde ex-Bourbon-tønder i 7 år, før den blev overført til sekundær modning til mindre fjerdedele fade, også lavet af den fineste amerikanske eg i yderligere 2 år. Processen med at overføre denne whisky til de mindre 125 liter fade i deres sidste 2 år med modning, giver langt større kontakt mellem whisky & eg og en hurtigere mere intens modning.
Specifikationer
Alkohol i procent 56,2 %
Indhold 70 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Arran Quarter Cask 56,2 % Single malt Cask strength
Din bedømmelse