Arran Master of Distilling ll 12 års The man with the golden glass 51,8 %

De fineste sherry fade Pedro Ximenz er brugt til denne 12 års master of distilling ll.
På lager
SKU
483677
699,75 kr
Duft: Lys og mundvandende Sevilla appelsinmarmelade, ferskner og mango friskhed efterfølges af varmen fra roden på ingefær og et stykke tørrende græs.

Smag: Rig på orange chokolade med kvæde gelé og citronfrugter. Den subtile tang af gær, smør og surdej med et spark af sten salt kommer igennem, her viser Palo Cortado-fadet sin indflydelse.

Eftersmag: Sødme, bitter appelsin, citrus, mørk chokolade, salt, mindeværdig.

12-årig Single Malt aftappet til ære for vores Master Distiller James MacTaggart.

Denne karakteristiske begrænsede udgave af Arran Single Malt er specielt oprettet af Master Distiller James MacTaggart, som et fantastisk eksempel på et vellykket partnerskab mellem whisky og fad. James har vist et udvalg af nogle meget sjældne og værdifulde Palo Cortado Sherry Casks fra Jerez i denne aftapning, fade, som han selv valgte i producentens selskab.

Cider-æbler fremhæver Arran-husstil, før ingefærens varme vender tilbage sammen med et rigt indtryk af ekstraordinære sherry-fade.

Disse fade tilføjer en dejlig og opvarmende dimension til et andet mindeværdigt og klassisk udtryk for Arran Single Malt. Et virkelig unikt partnerskab mellem en uafhængig producent af høj kvalitet i Spanien og en kvalitetsuafhængig producent i Skotland.

Der er 12.000 flasker af denne udgave tilgængelig over hele verden.
Specifikationer
Alkohol i procent 51,8 %
Indhold 70 cl
Alder 12 års
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Arran Master of Distilling ll 12 års The man with the golden glass 51,8 %
Din bedømmelse