Armagnac Vintage 1986 Chabot

1986 Armagnac med krydderier, tørrede frugter med vanilje fra fadet.
På lager
SKU
60733
1.275,00 kr
Lækker gammel Armagnac fra 1986 med tørrede frugter og vanilje fra fadet det blander sig med en bouquet af tørrede frugter.

Destillereret i 1986 og flasket 15 november 2016.


Chabot navnet blev slået fast i 1928 som en væsentlig medspiller i vin- og spiritushandlen. Med base i det kuperede landskab i Gascogne i landsbyen Labastide d’Armagnac, producerede familien den vin, der skulle bruges i destilleringen af Armagnac. I mere end et århundrede forblev de velfremstillede armagnac’er en velbevaret hemmelighed, som blev delt mellem nære venner, lokale i Gascogne og den franske adel.
I 1963 indtog Chabot Armagnac resten af verden. Chabots store internationale gennembrud skete under John Gentzbourgers lederskab. Brandyen modtog priser for sin høje kvalitet og karakteristiske smag.

I dag fås Chabot Armagnac i 96 lande fordelt på hele kloden og er det bedst sælgende Armagnac-mærke.

Vintage Armagnac fra Chabot lagres den destillerede vin på fade, fade der er lavet af sort eg fra Gascogne skovene og specielt udvalgt af kældermesteren.

Armagnac er den ældste type druebrændevin i Frankrig og går i historien til år 1400, ca. 200 år længere tilbage end det vi kender som cognac.
Armagnac er lavet på hvidvin, de samme druetyper som cognac laves af Colombard, Folle Blanche og Ugni Blanc.

Til Armanac destilleres hvidvinen kun en gang.
Specifikationer
Årgang 1986
Alkohol i procent 40 %
Indhold 70 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Armagnac Vintage 1986 Chabot
Din bedømmelse