-22%Tilbud

Moscato d' Asti Arione S. Giorgio DOCG

Flot gylden med små fine bobler der danser gennem glasset med frisk duft der har en bred palet af blomster og citrus frugter. Smagen er mild med sødme der balanceres flot af frugtsyren. Et godt glas fra det nordlige Italien til et glas i utide, til desserter eller velkomst.
På lager
SKU
12003
Tilbudspris 70,00 kr Normalpris 89,75 kr
Duft: Frisk med en bred palet af blomster og citrusfrugter.

Smag: Mild med en sødme der balanceres flot af frugtsyren.

En god ledsager til lette desserter, eller et glas i utide.

Serverings temperatur: 8-10°C.

Vinen:
Ved den manuelle høst i slutningen af september er druerne fuldmodne, sunde og af høj kvalitet. Druerne anbringes i kasser, som rummer 20 kg, for at bevare klaserne så intakte som muligt. Vinificationen finder sted efter de mest moderne principper ved en lav kontrolleret temperatur, som bevarer Muscat-druens karakterfulde aroma i den endelige vin. Vinen opbevares nedkølet på rustfri ståltanke, inden den tappes på flaske.

Vin huset:
Moscato dAsti kommer fra vindistriktet Asti, i regionen Piemonte i det nordvestlige Italien. I dette hjørne vokser mange forskellige druer, men kun Moscato bruges til denne herlige dessertvin. Området er ellers meget kendt for deres røde vine og her produceres både Barolo og Barbaresco i nærheden.

Jorderne er 100% beplantet med druesorten Moscato Bianco, der er den italienske version af den fornemme Muscat Blanc à Petit Grains.
Specifikationer
Årgang 2013
Alkohol i procent 5 %
Indhold 75 cl
Druer Moscato
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Moscato d' Asti Arione S. Giorgio DOCG
Din bedømmelse