Tilbud

Grenache Noir Anne Pichon Cuvee Vieilles Vignes Oak Aged

En helt igennem håndlavet Grenache Noir vin fra det lille Domaine Vignobles Pichon i Mormoiron som han har lavet til sin kone Anne. Her opleves frugter med noter af lakrids og varme krydderier i er lækker harmonisk glas.
På lager
SKU
980888
99,75 kr
  • Køb 3 for 75,00 kr pr styk og spar 25%
Winemaker’en udtaler ”Jeg har lagt al min passion i produktionen af denne Cuvée. Jeg har dedikeret vinen til min hustru Anne, der elsker naturen lige så meget som jeg selv.”

Helt speciel Cuvée med masser af bagte frugter og en smule noter af lakrids og krydderi fra fadlagringen i eftersmagen. En varm, blød og lækker rødvin med en fin struktur og en delikat eftersmag.

Anne Pichon kan nydes til f.eks. retter med kalvekød eller små tapas, men vinen kan også med fordel drikkes for sig selv.

Serverings temperatur 16-18ºC.

Vinen:
Vinen er lavet 100% på Grenache Noir, som vokser på gamle vinstokke ved foden af Mont Ventoux. Her nyder vinstokkene godt af de ganske enkelt perfekte betingelser for vindyrkning; masser af soleksponering om dagen og en køling forfriskende vind, som kommer ned fra Mont Ventoux’ bjergskråninger om natten.

Markerne dyrkes med stor passion og helt uden brug af pesticider og kemikalier. Man kan sige, at markerne nærmest går i ét med naturen, derfor har vinen fået navnet Sauvage, der henviser til den naturlige vilde måde at dyrke druerne. Grenache-druerne udvikler sig og modner så naturligt som muligt, inden de håndplukkes, når de har opnået perfekt modenhed.

Området:
Mormoiron er en typisk fransk landsby beliggende i Provence ved foden af Mont Ventoux, som i cykelkredse har fået tilnavnet ”Det skaldede Bjerg”. Området har stolte traditioner for vindyrkning, og vinproduktionen kan nogle steder i området føres tilbage til før Kristi fødsel, da græske kolonister plantede de første vinstokke.
Specifikationer
Årgang 2019
Alkohol i procent 15 %
Indhold 75 cl
Druer Grenache Noir
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Grenache Noir Anne Pichon Cuvee Vieilles Vignes Oak Aged
Din bedømmelse