Ankal Reserva, Ribera del Duero

91 P. af Robert Parker kan man godt forstå med denne lækre Ankel fra Ribera del Duero. Intens vin med modne ferskner og blommer der blander sig med hindbær syltetøj og lækre krydderier.
På lager
SKU
394331
199,75 kr
Glasset: Ankal Reserva er smuk kirsebær rød med lette violette kanter.

Duft: Intens og aromatisk med modne ferskner, blommer og hindbærsyltetøj og en smule orientalske krydderier.

Smag: Tør og medium fyldig med silkebløde modne tanniner. Duft noterne går igen i smagen og vidner om, en vin i flot balance.

God til: Rødt kød, lam eller medium stærke oste.

Serverings temperatur: 13-14°C.

Ankal Reserva er produceret udelukkende på Tempranillo-druer. De nøje udvalgte druer høstes omhyggeligt i hånden. Familien har ”hands on” i hele processen og også klaser med få druer anvendes, så længe kvaliteten og intensiteten af druerne er perfekt. Ved ankomst til vineriet presses druerne forsigtigt og vinificeringen foregår efter traditionelle metoder.
Vingårdens fade er et kapitel for sig, som familien værner meget om. Familien råder p.t. over 1100 fade, 50% amerikansk eg og 50% fransk eg. Ankal Reserva har lagret i 18 måneder på en blanding af fransk og amerikansk eg, som gør vinen til en helt særlig oplevelse.

Der produceres årligt kun 300.000 flasker af denne vin. Ideen er at bevare den relativt lave produktions mængde for at bibeholde den høje kvalitet.
Specifikationer
Årgang 2011
Alkohol i procent 14 %
Indhold 75 cl
Druer Tempranillo
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Ankal Reserva, Ribera del Duero
Din bedømmelse