Amarone La Bastia DOC, Tinazzi - Ca de Rocchi

Amarone når den er bedst, med intensitet, balance og lækker klassisk elegance.
På lager
SKU
1930
199,75 kr
Denne vin har en smuk intens rubinrød farve. I duft og smag mødes man af modne frugter, blommer, vanilje og en fin ristet karakter. Vinen er kraftig karakterfyldt med en flot og balanceret struktur og en intens vedvarende smag. Vinen kan med fordel dekanteres et par timer før servering.

La Bastia Amarone della Valpolicella DOP er en oplagt ledsager til stegt og grillet rødt kød, kraftige gryderetter og modne oste.

Serveringstemperatur: 18-20°C.

Denne vin er fremstillet på 80% Corvina-druer, 15% Rondinella-druer og 5% Molinara-druer, der er høstet ved lavt udbytte i oktober måned. Høsten foregår ved håndkraft og under en streng udvælgelsesproces. Kun de absolut bedste parceller i det bakkede Valpolicella område anvendes. Ved høsten ligges druerne i kasser til tørring indtil januar måned, hvor druerne skilles fra skindene, presses og herefter gennemgår en lang gæring under kontrollerede temperaturer. Efter endt gæring lagres vinen i 18-24 måneder på en blanding af amerikanske og franske egetræsfade for at opnå en vin i fuldendt balance. Vinen er drikkeklar eller kan gemmes på flasken i op til 10 år.

Området og producenten:
Veneto er fortsat en af de førende italienske vinregioner for så vidt angår mængder, og taler vi kvalitet er Veneto også førende. Vinproduktion i provinsen Verona er for det meste meget specialiseret.

CA’ de’ Rocchi er en historisk serie af vine fremstillet af italienske Cantina Tinazzi. Denne serie viser det absolut bedste af hvad Veneto kan præstere. Det er vine med stor ”value for money” og med en god del prestige. Serien omfatter en række prisvindende vine, der både nationalt og internationalt er kendt for at klare sig rigtig godt.
Specifikationer
Årgang 2010
Alkohol i procent 15 %
Indhold 75 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Amarone La Bastia DOC, Tinazzi - Ca de Rocchi
Din bedømmelse