Amarone Fabiano delle Valpolicella Magnum i trækasse

Fyldig og intens der bare skal nydes med sin lette tørhed og velafbalanceret tanniner og den typiske lette krydret afslutning. Leveres i trækasse i flot trækasse .
På lager
SKU
80134
850,00 kr
Granatrød farve med sorte reflekser.

Duft: Stor elegance med let krydrede toner af egetræ og mokka med moden rød frugt.

Smag: Amarone i den klassiske stil der er let tør og velbalanceret med en meget intens kerne af frugt og en typisk bitter afslutning. .

Server til: Fremragende ledsager til rødt kød, grill retter, vildt og ost.

Serverings temperatur: 16-18°C

Vinen:
Kombination af druerne Corvina 65%, Rondinella 30 og Molinara 5%. der er høstet,i begyndelsen af oktober, her udvælges kun de allerbedste klaser til Amarone. De udsøgte klaser anbringes forsigtigt i kasser, der rummer 6 kg. Kasserne anbringes på godt ventilerede lofter, for at druerne kan tørre, så mosten koncentreres.
Når koncentrationen er opnået, den 2. uge i februar, presses druerne. Udblødningen varer i 30 dage, efterfulgt af den 30 dage lange gæringsproces, der finder sted ved en lav, kontrolleret temperatur på 14 –15oC. Vinen lagres efterfølgende i tre år på egetræs fade af forskellig størrelse, heraf 10 måneder på små egetræs fade, inden den tappes på flaske.

Vin huset:
Fabiano er en af de bedste producenter i Veneto området og har produceret vine af topkvalitet i 100 år. Fabiano-familien har samlet nogle af de bedste folk inden for vindyrkning og ønologi i Italien, og sammen udgør de et stærkt team, der er kendt for kærlighed til jorden, traditioner og gode vine.

Stilen er klassisk med et tvist af modernisme. Der anvendes mest store gamle fade, men i de senere år er der eksperimenteret mere med brug af små fade, hvilket bidrager til mere sødme og koncentration i husets vine.

Specifikationer
Årgang 2012
Alkohol i procent 15,5 %
Indhold 1.5 L
Druer Rondinella
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Amarone Fabiano delle Valpolicella Magnum i trækasse
Din bedømmelse