Amarone Della Valpolicella DOCG Conti di Numio 15 %

Blød og charmerende i al sin voldsomhed og kraft der er rigt sammensat af modne frugter og lækre krydderier der vil harmoner rigtig godt til vild og rød kød gerne med sovs med fedme og krydderi.
På lager
SKU
3331
299,75 kr
Conti di Numio, Amarone della Valpolicella DOCG
Duft: Rigt sammensat med nuancer af moden frugt og krydderier.

Smag: Blød med en god intensitet og en lang fløjlsblød eftersmag.

Server til: Fremragende ledsager til rødt kød, grill retter, vildt og modne oste.

Serverings temperatur 16-18°C.

Til fremstillingen bruges kun de bedste lokale druer, Corvina, Rondinella og Molinara. Alle druer høstes i hånden i slutningen af september. Til Conti di Numio Amarone udvælges de bedste drueklaser som tørres i op til 100 dage. Denne dehydrering af druerne er med til at give Amaronen dens kraftfulde smag og lette sødme. Når koncentrationen er opnået i foråret, presses druerne. Den store koncentration af smagsstoffer og mindre mængde saft fra druerne, giver den klassiske intense smag. Efter endt gæring, under temperaturkontrol, lagres vinen i 2 år på store egetræsfade.

Denne Amarone della Valpolicella Classico er drikkeklar i dag, men kan udvikle sig i op til 15 år fra høståret, under optimale betingelser.

Område og producent:
Denne vin kommer fra Veneto regionen i det nordlige Italien. Jorden består af tør kalksten, som hviler på en hård undergrund af granit. Der er meget store forekomster af mineraler i jorden, hvilket giver vine med god personlighed. Classico regionen er det oprindelige område i Valpolicella, hvor Amaronen er blevet fremstillet gennem årene.

Conti di Numio er en god producent, der fremstiller en klassik type Amarone med høj koncentration og en behagelig balanceret sødme.
Specifikationer
Årgang 2015
Alkohol i procent 15 %
Indhold 75 cl
Druer Corvina, Molinara, Rondinella
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Amarone Della Valpolicella DOCG Conti di Numio 15 %
Din bedømmelse