Abuelo X11 Anos Two oaks 12 års 40 %

En super premium rom med en blød og lidt røget elegant karakter, der nydes lige så fint helt ren eller on the rocks.
Abuelo Two Oaks er en dejligt blød 12 år gammel rom, der er blevet modnet i to karakteristiske egetræs fade. Først i udvalgte ex-bourbon fade, derefter i helt nye men ekstra forkullede fade af amerikansk eg.
På lager
SKU
210646
499,75 kr
Duft: Let røg med en intens duft af eg efterfulgt af elegante noter af vanilje og kaffe med antydning af ristet mandel

Smag: Intense træ agtige toner med en unik røgfyldt sødme. Krydderier, karamel og ristede kaffebønner med lette hint af cola nødder

Eftersmag: Smagen fortsætter og fortsætter og ....

En fantastisk blød smag der viser hvorfor man har stor lidenskab overfor rom. Abuelo Two Oaks er en lækker blød 12 år gammel rom, der er blevet modnet i to egetræs fade. Først i udvalgte ex-bourbon fade, derefter i helt nye men ekstra forkullede fade af amerikansk eg.

Fadene tilberedes af eksperter i Napa Valley, Californien. De udvælger dem, rister dem ved 180 ° C i 60 minutter for at forsigtigt åbne træet og skruer derefter varmen op til 220 ° C for at få den dybe forkullning på 8mm, som de gerne vil have. Denne totrins proces, gør det muligt for rommen at trække ekstremt meget smag fra træet og der skabes et naturligt kulfilter, der giver en usædvanligt blød Two Oaks finish.

Specifikationer
Alder 12 års
Alkohol i procent 40 %
Indhold 70 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Abuelo X11 Anos Two oaks 12 års 40 %
Din bedømmelse