Abuelo Rom Anejo 7 år Reseva Superior Panama

Abuelo anejo 7 år er spændende i duft og smag dog kompleks, hvor sukker spiller godt sammen med krydderierne som gør, at den bliver spændende i munden med mange smags oplevelser.
På lager
SKU
210127
289,75 kr
Vi fandt andre produkter du måske kan lide!
Duft: Fyldig duft i duften af orange og kandis.

Smag: kompleks rom hvor sukkeret spiller i flot harmoni med krydderierne gør rommen spændende.

Eftersmag: sød blandet med karamel

Varela Hermanos' historie strækker sig tilbage til 1908 hvor Don José Varela Blanco, en ung spansk immigrant, oprettede San Isidro sukkermøllen I byen Pesé, den første sukker mølle I den daværende nyligt skabte Panamarepublik.

Pesé, som selv blev oprettet i midten af det attende århundrede, ligger i en frugtbar dal i midten af Panama. Hovedarbejdet i denne dal er nu kultiveringen af sukkerrør, som beskæftiger ca. ti tusinde beboere.

Ron Abuelo reflekterer vores passionerede ønske om at producere den fineste rom i verden.
mens rom i dag er lagret i adskillige lande verden over, er rommen fra Abuelo unik grundet klimaet i Pesé, beliggende i en lille fertil dal i Azuero Peninsula. Den moderate nedbør, de kolde nætter og fugtige dage spiller alt sammen en rolle i udviklingen og modningen af rommen. I Panamas tropiske klima destilleres det lokalt dyrkede sukkerrør og aldres til perfektion i udvalgte, små egetønder.
Specifikationer
Alkohol i procent 40 %
Indhold 70 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Abuelo Rom Anejo 7 år Reseva Superior Panama
Din bedømmelse