INFO - LÆS OM OS

Besøg butikken i Vamdrup - eller bestil online !

Vores åbningstider. mandag til fredag 7 - 17.30

Lørdag 9 - 14.00

Søndag lukket.

Afhent din bestilling i butikken Jernbanegade 23 6580 Vamdrup.

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 75581344 eller komme i butikken.

Vi står altid til rådighed med råd og vejledning.

Hilsen Erik og Anny

 

OM OS

Vi har siden 1.12.1983 drevet forretning fra Jernbanegade 23, 6580 Vamdrup hvor vi startede med Autoværksted og servicestation. Autoværkstedet er stadig velfungerende med 2. generation og butikken er gået fra den gamle service station til området største assoterede butik inden for vin og spiritus. Vi er i dag en del af SKJOLD BURNE KÆDEN som gør at vi har stort udvalg af kvalitets vine fra mange vinhuse verden rundt.

Vores 200 m2 store butik gør at vi i dag har ca. 100 forskellige whisky, 75 forskellige rom, 60 forskellige portvine og stort udvalg i alle slags vin.

Vi servicerer både private og firmakunder og sørger altid for at udvalget er stort

Vores interesse for vin og spiritus har altid været der og været på mange vinture verden rundt, Chile, Argentina, Californien, italien og Frankrig m.m. Vin turerne og alle kurser gør i dag, at vi uddeler en masser af vores viden til andre ved handler eller når vi holder de mange vin smagninger. Man kan altid booke os til vinaftner i klubber eller firma arrangementer.

i flere år har vi kørt VINKLUB TREKANTEN sammen med de 58 aktive medlemmer, der holdes ca. 11 vin foredragsaftner om året og emnerne er medlemsbestemt. Du kan også blive medlem af vores vinklub. Som medlem får man månedens vin (vi forventer, at komme kloden rundt med månedens vin, men der er lang vej endnu). Hver måned modtager medlemmerne flere gode vin tilbud, som kun er for medlemmerne. Man bestemmer selv, om man vil binde sig for medlemskab i: 6 måneder kr. 600,- 12 måneder kr. 1200,- Indmeldelse kan ske hos Skjold Burne Vamdrup.