A.H. Riise Frigate Jylland 45 % Royal Danish Navy Rum

Når du smager rommen, vil du forstå, hvorfor det var så populær og blev kaldt- medicin for maven- fra Apoteker Riises apotek på de Dansk Vestindiske øer. Her skal ikke spises frugt, det hele opleves i rommen, med sin store bouquet af smagsnoter. Et glas der udstråler en harmoni trods sin alkohol på 45 %.
På lager
SKU
13419
499,75 kr
Duft: Meget mørk og intens med aroma af cigaræsker, karamel og chokolade med et ”grønnere” lag på toppen af ​​græs og mynte

Smag: Den begynder meget mild, så kommer lækre noter med ananas og honningmelon og der kommer lidt banan der blander sig sammen med mælkechokolade i lækker harmoni.

Eftersmag: Et skud af orange crunch efterfulgt af en let krydret afslutning.

A.H. Riise Rom er en hyldest til én af de mest entrepenante danskere, Albert Heinrich Riise, der med stor succes drev sit apotek i Charlotte Amalie på St. Thomas i perioden 1838 til 1878.

Fregatten Jylland verdens længste træskib, den danske flådes stolthed, tidligere kongeskib - et dansk nationalt klenodie.

Fregatten Jylland har tætte historiske bånd til de tidligere Dansk Vestindiske øer. I årene 1871-1887 var skibet på fem togter til Vestindien for at repræsentere danske interesser.

Royal Danish Navy Fregatten Jylland Rum, er en Eksklusiv udgave af Danish Navy Rum. Det er de gamle apoteks metoder, der bruges den dag i dag, til at skabe denne rom. Udviklet fra planter, som A.H. Riise samlede på og omkring de Dansk Vestindiske øer.

Selv om Fregatten Jylland nu ligger permanent i Ebeltoft, bør man ikke gå glip af chancen, for at smage en rom fra denne vigtige æra i den danske søfarts historie. For hver solgt flaske doneres et beløb til bevarelsen af Fregatten Jylland.
Specifikationer
Alkohol i procent 45 %
Indhold 70 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:A.H. Riise Frigate Jylland 45 % Royal Danish Navy Rum
Din bedømmelse