A.H. Riise Frogman strenght 58 % rom

Trods af den høje styrke 58 % er duften ret mild med noter af julekage, læder og cigar hvor der i smagen er mere bid fra alkoholen, men der kommer interns smag af henkogte kirsebær, brændt figen og cigarkasse og en citrusnote på toppen, der giver en god balance som ender langsomt og cremet.
På lager
SKU
13204
499,75 kr
Den nye Frogman rom er en koncentreret udgave af vores velkendte Navy rom serie. Den er blended af op til 30 år gammel rom destillater og er med sine 58% alkohol en fortættet og unik smagsoplevelse.

DET DANSKE FRØMANDS KORPS

Frømandskorpset blev oprettet i 1957 med forbillede og inspiration i det britiske Special Boat Service (SBS) og de Amerikanske Underwater Demolition Teams (UDT & U.S. Navy Seals) og det Norske Marinejegerkommandoen. Maritime operationer har altid og vil altid være en af korpsets kerne kompetencer. Efter endt tjeneste som Frømand har man mulighed for at træde ind i frømændenes forening Conventus Ranae, som har til formål at styrke fællesskabet mellem aktive og tidligere Frømænd. Medlemmerne er forpligtet til, uopfordret og indenfor rimelighedens grænser at hjælpe andre medlemmer af foreningen, som måtte have brug for økonomisk, social eller moralsk støtte. A.H. Riise leverede oprindeligt rom til den danske flåde, der beskyttede dansk territorium, samt handelsskibe som sejlede til og fra de Dansk Vestindiske øer imod pirateri. Ligeledes har Frømandskorpset flere gange været indsat i nogle verdens brændpunkter, for at bekæmpe blandt andet pirateri, i Middelhavet, Mellemøsten, Afrika og det indiske ocean. Frømændenes forening Conventus Ranae og A.H. Riise Rom støtter Anders Lassen fonden, som uddeler årlige legater til personer, som har ydet en særlig indsats for Danmark.

Specifikationer
Alkohol i procent 58 %
Indhold 70 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:A.H. Riise Frogman strenght 58 % rom
Din bedømmelse