A.H.Riise Frogman 60 % Conventus Ranae

Den nye Frogman 60 % minder meget om den der blev lavet, til deres 60 års jubilæum. Trods af den høje alkohol er det en rom med mange duft- og smags nuancer, hvor vi smager lige fra appelsin til mokka med brændte noter ananas.

På lager
SKU
510000
499,75 kr
Duft: Let duft der er domineret af balsamisk glasur og mokka med hint af brændte noter og appelsin.

Smag: Noterne fra duften går igen men blander sig med ananas og kokosnød med mælkechokolade, dog oplever man mere alkoholen i smagen end i duften.

Eftersmag: Lækker med cremet noter af mørk chokolade og mokka.

A.H. Riise Rom er en hyldest til danskere, Albert Heinrich Riise, der med stor succes drev sit apotek i Charlotte Amalie på St. Thomas i perioden 1838 til 1878 på de tidligere Dansk Vestindiske øer.

Findes der en bedre måde at mindes det danske Frømands Korps på, end med en unik romblanding, hvis 200-årige historie, har haft en lang og etableret forbindelse med den kongelige danske flåde.

A.H. Riise Royal Danish Navy Frogman - Conventus Ranae er håndblendet og modnes i smukke egetræs fade - hver med en unik historie.

THE FROGMAN ASSOCIATION CONVENTUS RANAE

Frømands korpset blev oprettet i 1957 og var inspireret af den britiske special bådtjeneste (SBS), Amerikas undervands nedrivningshold (UDT og Navy SEALs) og de norske marinejægere. Maritime operationer har og vil altid være en af de korpsets centrale opgaver.

Efter afsluttet tjeneste, kan Frømændene melde sig ind i ”Conventus Ranae” (’en samling af frøer’ på latin) - frømændenes formelle forening, der har til formål at styrke båndet mellem aktive og pensionerede Frømænd.

I de senere år har A.H. Riise samarbejdet med Conventus Ranae, hvilket blandt andet har ført til lanceringen af den berømte A.H. Riise Royal Danish Navy Frogman Rum 58%. I 2017 kom Royal Danish Navy Frogman 60, for at markere Frømands korpsets 60-års jubilæum, og nu kommer denne Frogman 60% som erstatning for de foregående. Den nye Frogman ligger meget tæt op ad jubilæums udgaven.
Specifikationer
Alkohol i procent 60 %
Indhold 70 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:A.H.Riise Frogman 60 % Conventus Ranae
Din bedømmelse