Hvidvin

Hayens Ranch, Chardonnay, Wente Californien

HAYENS RANCH CHARDONNAY

109,75 kr

Lagerstatus: På lager

SKU: 175009

Duft: Lokkende duft af eksotiske frugter og citruskarakter.

Smag: Blød og fyldig med god intens frugt og en herlig afstemt eftersmag.

En god ledsager til salater og fiskeretter, samt ost.

Serveres ved 8-10°C.

Fremstillet på druer fra de 2 berømte områder: Livermore Valley og Monterey. Alle vinmarkerne er dyrket efter bæredygtige principper. Druerne er presset blidt ved ankomsten til vineriet og gæringen er foretaget i en kombination af egetræ og ståltanke. Dette for at få en vin med fedme og frisk frugt.

Vin huset:
Grundlagt for mere end 125 år siden, er Wente det ældste familiedrevne vinfirma i Californien. I dag drives vineriet af fjerde og femte generation. Vineriet er beliggende i Livermore Valley, lige øst for San Francisco. I hvad der regnes som et første klasses vinområde. Familien har altid stået for traditionelle værdier, kombineret med ny viden og deres fokus på kvalitet blev i 2011 belønnet, da det anerkendte magasin Wine Enthusiast udnævnte vineriet til American Winery of the Year.

Wentes vinmarker er beliggende på gammel flodbund, der er tørret ud. Her er der høj koncentration af mineraler, hvilket tilfører vinene kompleksitet. Man har også marker der ligger på gammel sandstens jord. Fordelen ved forskellige typer jordbund, er at man kan fremstille vine på forskellige druer. Livermore Valley er beliggende tæt ved San Francisco bay og påvirkes kraftigt af den kølige luft der strømmer ind om natten herfra. Derved køles druerne ned og varmes op om dagen. Perfekt til at dyrke gode druer.
+ -

Beskrivelse

Detaljer

Godt Køb - fyldig med masser af aroma

Additional

Yderligere information

Årgang 2014
Land USA
Område Californien
Vinhuse Wente
Drue(r) Chardonnay
Indhold 75 Cl
Alkohol procent 13,5 %