YOUR CART

Ingen varer i kurven.

visa
visa electron
mobile pay
dankort
master card
master card
Fri fragt over 999 kr |
Fragt fra 45 kr |
Levering 1-3 hverdage |
+45 75 58 13 44

Fimagave

 • da_DK

Handelsbetingelser

Du skal være fyldt 18 år for at købe alkoholiske drikkevarer (vin, spiritus m.v.) hos AEvin.dk

 • 1. GENERELLE OPLYSNINGER

AEvin.dk
Jernbanegade 23
6580 Vamdrup

E-mail: Kundeservice@aevin.dk  
Tlf: 75 58 13 44

 • 2. KØB HOS AEvin.dk

Følgende vilkår gælder for køb af varer på AEvin.dk, som udbydes af

AE VIN I/S
Jernbanegade 23
6580 Vamdrup

E-mail: Kundeservice@aevin.dk  
Tlf: 75 58 13 44

CVR: 73 85 92 12

 • 3. PRISER & FRAGT

Alle priser er inkl. 25% moms, gældende afgifter og i Danske kroner.

Den angivne pris ved bestillingstidspunktet, er den gældende bestillingspris.

Vi afsender normalt din vare samme eller næstkommende hverdag, Vi sender en skriftlig ordrebekræftelse når din ordre er klar til forsendelse. Vi opkræver ikke betaling før varen er klat tl forsendelse fra vores lager.

Fri Fragt ved køb over 999 kr.
Fragtpris 0 – 4 kg. = 45 kr. (Pakkeshop)
Fragtpris 4 – 9 kg. = 79 kr. (Pakkeshop)
Fragtpris 9 – 19 kg. = 139 kr. (Pakkeshop)
Ved ønske om hjemmelevering +19 kr. gældende for alle køb.

Ordrer leveres som udgangspunkt via PostNord og kan følges i deres Track & Trace system. (Forsendelsensnummeret får du i din personlige ordrebekræftelse)

Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer eller forsalgsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering.

Ovenstående fragtregler gælder for postadresser i Danmark, dog ikke Grønland, Færøerne og øvrige udland. Vi sender gerne til andre lande, men ikke fragtfrit uanset ordrens størrelse. Kontakt os for at få prisen.

Shipping out of DK
We ship to most of the EU at a general price of DKK 300 for up to 15 kilos per order.

Shipping out of the EU
If you want a package is to be shipped outside the EU, you must contact us – using the above contact form with the items you would like to buy.

For delivery out of the EU: be aware that you are liable yourself for all customs, taxation and duties that may be imposed by your country.

 • 4. LEVERING

Ved levering til privatkunder forventes normalt en leveringstid på 1-3 hverdage. Den forventede leveringstid kan dog variere i spidsbelastningsperioder som f.eks. Black Friday.

Vi pakker som udgangspunkt dine varer samme dag ordren er modtaget. 

Hos Aevin.dk er der mulighed for følgende leveringsformer:

 • Afhentning i butik (Standard valg)
 • Valgfri PostNord udleveringsted.
 • Privatlevering til døren.
 • Levering til din arbejdsplads.

Pakker bringes ud mandag – fredag

Der kan ske ændringer til leveringsmetoderne alt afhængig af, hvor mange varer der lægges i kurven. Dette skyldes at vægten har betydning for, hvilken distributør der vælges til at fragte varerne ud til dig. I så fald vil leveringsmetoden skifte til et standard valg, som vi har angivet. Det vil du blive gjort opmærksom på. Efterfølgende kan du se, hvilke leveringsmetoder og distributører, du har mulighed for at vælge med den ordrestørrelse, du har lagt i kurven og herudfra træffe dit valg.  

Standard valg af leveringsform hos AEvin.dk er ”Afhentning i butik”. Denne leveringsform et altid gratis uanset ordrestørrelse. Hvis du ønsker en anden leveringsform, skal du aktivt vælge dette enten i ”kurven” eller under ”Levering” inden du går til betaling.

Vi leverer kun i Danmark, dog ikke Grønland og Færøerne.

Bemærk:

AEvin.dk sørger for levering med POSTNORD (med mindre andet angives) til modtager på den dato der er ønsket i bestillingen. Rettidig levering forudsætter dog at POSTNORD overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos POSTNORD, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. POSTNORD’s kvalitetsmål omkring leveringssikkerhed er minimum 97% for brevpakker og minimum 99% for pakkepost. Bemærk dog at disse procentsatser er gennemsnitlige, og kan dække over store lokale og tidsbegrænsede variationer. 

 • 5. AFBESTILLINGER

Ønsker du at afbestille eller annullere en allerede afgivet bestilling, kan det ske ved, at fremsende en e-mail til adressen ordre@aevin.dk med ”Afbestilling“ i emnefeltet. Her skal kundens navn samt ordrenummer fremgå. Har du modtaget en ordrebekræftelse pr. e-mail kan denne med fordel returneres til afsender med teksten ”Afbestilling” indsat i emnefeltet. Afbestilling bør ske inden 2 time til AEvin.dk samme dag, som bestillingen er foretaget. 

 • 6. BETALING

Ved betaling over internettet er sikkerheden helt afgørende. Vi har derfor valgt at anvende NETS og Quick Pay, som sikrer, at alle dine personlige informationer bliver krypteret, herunder dine bankoplysninger.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes. Vi opkræver ingen gebyrer

Til offentlige institutioner kan vi sagtens lave elektroniske regninger. Send os en e-mail til Kundeservice@aevin.dk med din bestilling, Ean-nummer, institutionens navn og adresse, telefonnummer samt bestillerens navn. 

 • 7. FORTRYDELSESRET

Ifølge ”Forbrugeraftaleloven” og ”Loven om visse forbrugeraftaler” er drikkevarer købt på internettet ikke omfattet af fortrydelses- eller returret.

Hos AEvin.dk ønsker vi tilfredse kunder og at yde en høj service, og har derfor valgt ekstraordinært at give dig 14 dages returret fra det tidspunkt, hvor du modtager/afhenter vinen. Du kan således returnere dine varer og få pengene tilbage, eksklusiv alle leveringsomkostninger.

Fragtomkostninger forbundet med returnering sker for kundens regning.

Købes der vintilbehør, glas eller lign. hos AEvin.dk gælder forbrugeraftalelovens bestemmelser, hvorfor der altid har 14 dages fortrydelsesret, dog med undtagelse af specialfremstillede varer.

Fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt hvor varen overdrages til forbrugeren. Skulle forbrugeren fortryde købet skal det meddeles indenfor 14 dage, og herefter har forbrugeren 14 dage til at sende varen retur. Forbrugeren kan sende en mail til Kundeservice@aevin.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som findes nederst i handelsbetingelserne.

Forbrugeren kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked på enten telefon: 75 58 13 44 eller mail: Kundeservice@aevin.dk. I sådanne tilfælde forbeholder vi os ret til at pålægge et gebyr til dækning af returfragt og håndteringsomkostninger.

 • 7.1. VARER UNDTAGET AF FORTRYDELSESRETTEN

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

 • Flasker der ikke længere er uåbnede eller kurante
 • Gavekort (både fysiske og digitale gavekort)
 • Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt
 • Forseglingen er brudt eller etiket og lignende er blevet ødelagt (Forsegling omfatter også særlig emballage, der beskytter varen og tjener som sikkerhed for, at varen ikke har været åbnet)
 • Hvis varen ikke er korrekt behandlet eller beskadiget.
 • 7.2. VARENS STAND VED RETURNERING

Betingelsen for anvendelse af fortrydelsesretten er, at varen tilbageleveres i væsentlig samme stand og mængde, som ved overdragelsen.

Bruges varen på en måde, der formindsker varens salgsværdi væsentligt, bortfalder fortrydelsesretten.

Varen skal sendes retur i den originale emballage.

Omkostninger ved at sende varen tilbage påhviler forbrugeren.

AEvin.dk returnerer beløbet inden 14 dage. Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

 • 7.3. INGEN FORTRYDELSESRET

Følgende aftaler kan ikke fortrydes:
Levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

 • 7.4. TILBAGEBETALING AF KØBSBELØBET

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, dog ikke leveringsomkostninger, senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget varen på vores adresse.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

 • 7.5. SÅDAN RETURNERER DU VARENDu kan modtage varen fra postvæsnet og efterfølgende inden for de 14 dage fra du har givet os meddelelse om at du ønsker at fortryde købet, returnere varen til AEvin.dk. Din ordrebekræftelse vedlægges den/de returnerede varer.Returadresse er følgende:
  AE VIN I/S
  Jernbanegade 23
  6580 VamdrupMærk pakken “Fortrydelse”. 
 • 8. REKLAMATIONSRET

AEvin.dk yder to års reklamationsret i henhold til Købeloven. Det fremhæves, at reklamationsretten er begrænset til varens naturlige holdbarhed, og at denne forudsætter, at varen er opbevaret og i øvrigt blevet behandlet korrekt.

Flasker med “prop” og andre former for dårlig smag eller duft forekommer uundgåeligt og må forventes af kunden i et vist omfang. Såfremt der forekommer “prop” i mere end én ud af tolv flasker af samme vin købt ved samme ordre, accepteres dette af AEvin.dk som en reklamation, og AEvin.dk vil i sådanne tilfælde foretage ombytning, men dog ikke nødvendigvis til samme årgang.

Den nævnte reklamationsret vedrørende vine med “prop” m.v. skal gøres gældende snarest muligt, og sådanne vine skal uden ugrundet ophold fremsendes til AEvin.dk, såfremt kunden ønsker ombytning. Det præciseres at kundens reklamationsret i alle tilfælde bortfalder to år efter leveringen.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

I tilfælde af, at en eller flere flasker er blevet beskadiget ved leveringen, skal dette angives på fragtbrevet. Umiddelbart efter leveringen skal kunden kontrollere, at leverancen er korrekt både med hensyn til kvantum og med hensyn til, om vinene svarer til ordren. Såfremt kunden mener, at dette ikke er tilfældet, skal kunden straks give skriftlig meddelelse til AEvin.dk på mail: Kundeservice@aevin.dk

 • 8.1. ANVENDELSE AF REKLAMATIONSRETTEN

Kunden skal afgive erklæring omkring produktets fejl eller mangel i forbindelse med reklamationen.

Varer der ikke indgår under reklamationsretten og modtages uden forsvarlig emballage, vil blive omemballeret og der vil blive opkrævet et beløb svarende til AEvin.dk´s udgifter til nødvendig og forsvarlig emballering. AEvin.dk nægter modtagelse af varer der returneres på efterkrav eller som sendes uden eller med for lidt porto.

Reklamationsretten er kundens ret til, at reklamere over en vare, der har fejl eller mangler, som var til stede da varen blev solgt. Kunden har to år til, at finde fejl eller mangler på varen, som beviseligt er sælgerens ansvar. Viser en mangel sig indenfor de første 6 måneder efter levering, formodes det at manglen var til stede ved levering. Bevisbyrden ligger de første 6 måneder hos forhandleren, de efterfølgende 1½ år ligger hos kunden. Reklamationsret er kundens lovfæstede ret.

Returadresse er følgende:
AE VIN I/S

Jernbanegade 23

6580 Vamdrup

 • 8.2. FORSVARLIG RETURNERING

Du har ansvaret for produkter, der returneres til AEvin.dk frem til at AEvin.dk har modtaget produkterne. Vi anbefaler derfor at alle produkter er forsvarligt indpakket. AEvin.dk anbefaler, at varen returneres via Post Danmark, og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i Post Danmarks system og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til AEvin.dk. Yderligere har kunden mulighed for, at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted. 

 • 9. ER DE I TVIVL

Såfremt der måtte opstå tvivlsspørgsmål, anbefaler vi, at du kontakter os på Kundeservice@aevin.dk eller på telefon 75 58 13 44

 • 10. PERSONDATAPOLITIK.

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik) For at du kan indgå aftale med os på AEvin.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos AEvin.dk opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke således, at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Den dataansvarlige på AEvin.dk er AE VIN I/S. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret, men vi transmitterer kundeoplysninger krypteret.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne, og må ikke bruge dem til egne formål. Som registreret hos AEvin.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til AEvin.dk via e-mail Kundeservice@aevin.dk

Cookies
På AEvin.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.

 • 11. KLAGEADGANG

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte AEvin.dk på Telefon: 75581344 eller E-mail: Kundeservice@aevin.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan en klage over en vare indgives til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg

Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her –https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/?event=main.trader.register

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 01/02-2021