Grillo Pinot Grigio Parthenium er meget lækker hvidvin hvor frugter er i balance og snor sig om tungen. Et godt glas til aperitif, fisk og fjerkræ.
Duft: Intens og frugtrig duft som går igen i smagen.
Smag: Frugten er i flot balanceret og lækker med en harmonisk og behagelig eftersmag.
Serveres til: Retter med lyst kød, fisk og salater.
Serverings temperatur: 8-10°C
Grillo Pinot Grigio Parthenium druer dyrkes med den største respekt for naturen på marker i Trapani. De høstes i slutningen af august og vinificeres på traditionel vis. Vinen lagrer fire til fem måneder på tanke af rustfrit stål inden klargøring til salg.
Vin huset:
Pellegrino blev grundlagt i 1880 af Carlo Pellegrino. Know-how og erfaring er gået i arv fra generation til generation. Både hvad angår arbejdet i vinmarken og selve vinfremstillingen.
I Marsala på øen Pantelleria ejer familien Pellegrino over 150 ha af de bedste vinmarker på øen, og her laver de Siciliens mest eftertragtede vine, som har modtaget flere priser. Pantelleria er en lille vulkansk ø ca. 85 km sydvest for Sicilien. Den er vindblæst og drueplukningen på øen er hårdt arbejde. Alt foregår nemlig ved håndkraft, der bruges ingen maskiner i markerne. Pellegrino er medlem af “Consortium for the safeguard and promotion of DOC wines of Pantelleria Island” og er derved med til at fremme vinproduktionen på Pantelleria.