Rødvin

Grenache Noir Grande Reserve

GRENACHE NOIR, Vieilles Vignes

99,75 kr

Lagerstatus: På lager

SKU: 101229

Duft: Her kommer modne frugter og lakrids op af glasset.

Smag: Fyldig og dejlig silkeblød og intens med fint afrundede tanniner, en flot fylde og kraft samt en lang vedvarende eftersmag.

GRENACHE NOIR er til: Rødt kød, gerne grillet, men kan også sagtens serveres som aperitif eller foran tv.

Serverings temperatur: 16-18°C.

Pressen:
Årgang 2015
VinAvisen - 5 stjerner - "Vellavet rødvin med god duft og smag. Smagen er fyldig og saftig med ren druesmag, let krydring, en lille sødme og fint integrerede fadnoter. 15% alkohol, men slet ikke nogen spritkant." (Uge 1 / 2017)

Vinen:
Vieilles Vignes Grande Réserve er fremstillet 100% på druen Grenache Noir, der er høstet fra gamle vinstokke. Jo ældre en vinstok er, jo mindre bliver høstudbyttet. Til gengæld er de høstede druer ofte af særdeles høj kvalitet og mere koncentreret i smagen, hvilket også er tilfældet for denne vin. Vinen fremstilles efter traditionelle forskrifter og har således gennemgået en klassisk vinificering efter ankomst til vineriet. Efterfølgende er vinen fermenteret på egetræ, og det er medvirkende til at skabe en vin med fylde, koncentration og masser af kraft.

Området:
Frankrig har man foruden perfekt jordbund også indgående kendskab til, hvordan man fremstiller gode vine. Traditionen for at arbejde med vinfremstilling går flere hundrede år tilbage. Derfor kan man også fremstille det største og mest varierede udvalg af vine i verden.
+ -

Beskrivelse

Detaljer

Masser af fylde, kraft og saft.

Additional

Yderligere information

Årgang 2015
Vinhuse Nej
Land Frankrig
Område Nej
Drue(r) Grenache Noir
Indhold 75 Cl
Alkohol procent 15 %