Glengoyne 15 års Highland Single Malt

Kompleks, sødmefuld og flot afrundet sødmefulde noter.
På lager
SKU
26658
549,75 kr
Duft: Forsigtige noter af søde citroner og varm karamelliseret popcorn.

Smag: Lidt olieret og afrundet med komplekse noter af nødder, sødmefuld citrus, lidt karamel og let vanilje præg fra fadet

Eftersmag: Lang og fyldig og efterlader en krydret fornemmelse fra egetræet. Der er balance og frugtrige karakter, en sand fornøjelse.

Det over 175 år gamle skotske Highland destilleri bruger ”Golden Promise” Malt, som er kendt for sit meget lave udbytte og utrolig høje kvalitet. Til forskel fra de fleste ”Single Malt” Whiskys har Glengoyne bevaret essensen af maltsmagen ved at lufttørre byggen i stedet for at tørre med røg fra tørv. Whiskyen er baseret på prisvindende malt og er et produkt af utraditionelle processer, bemærkelsesværdige ingredienser samt stolthed og passion hos de personer, der er involveret i produktionen af denne skønne whisky. Resultatet er en subtil og kompleks whisky, som har bevaret alle de delikate aromaer og smagsstoffer fra malten. Hos Glengoyne er destilleringen langsommere end noget andet sted i Skotland, og whiskyen lagrer på særligt udvalgte sherryfade, i dette tilfælde i hele 15 år.

Whisky huset:
Glengoyne er ét af de fornemste destillerier i Skotland for ikke at sige i verden. Destilleriet ligger i en dal fyldt med træer nær en lille flod, der løber ud i den kendte flod Loch Lomond lidt uden for Glasgow i det vestlige Skotland. Glengoyne har sit navn fra ”Glen Guin” og er en af de førende producenter af Premium Malt Whisky i verden. Whiskyen fremstilles efter gamle stolte traditioner. Glengoyne fik sin licens i 1833 og er klassificeret som et Highland destilleri, selvom det ligger lige på grænsen. Destilleriet har haft skiftende ejere, men det har ikke haft betydning for deres unikke og særegne whisky. De gamle metoder, der bruges, er overleveret fra generation til generation for at holde fast i skabelsen af en kompleks whisky med delikate smagsoplevelser, der til fulde får lov at komme til live i de endelige produkter.
Specifikationer
Alkohol i procent 43 %
Indhold 75 cl
Alder 15 års
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Glengoyne 15 års Highland Single Malt
Din bedømmelse