FABIANO NEGRARO Appassimento

Pragtfuld, intens vin fyldt med frugt.
Udsolgt
Kun 0 tilbage
SKU
460101
119,75 kr
Vinen er intens rød i glasset med flot teglfarvet kant.

Duft: Præget af modne kirsebær og søde krydderier.

Smag: Fyldig med store mængder frugt og bløde tanniner. Appassimento stilen er fremtrædende med den bløde struktur og komplekse eftersmag, der vidner om en vin i stor harmoni, hvor der er kælet for alle detaljer.

Vinen kan nydes til al slags kød og ost. Åbn gerne vinen et par timer før servering.

Serverings temperatur: 16-18ºC.

Druerne til denne vin høstes fuldmodne og bringes til vineriet. En del af druerne til Negraro Appassimento er produceret efter den såkaldte ”appassimento-metode”, som også anvendes til egnens berømte Amaronevine. Druerne lægges til tørre i solen og herved fordamper en væsentlig del af væskeindholdet i druerne. På denne måde fremelskes farve, sukkerindhold samt kraft i druerne og resultatet er lækker intens og sødmefuld vin med stor kraft.

Vin huset:
Familien Fabiano har været i vinbranchen siden 1912 og har løbende udvidet forretningen. I 1968 flyttede de deres aktiviteter til det nuværende hovedkvarter, der ligger mellem Verona og Gardasøen. Herfra styres familiens aktiviteter i de enkelte vinområder i regionen. I dag står Nicola fabianos sønner, Alessandro og Michele Fabiano, i spidsen. Fabiano holder sig til den klassiske stil med et tvist af modernisme. Oftest bruges store gamle fade, men i de senere år er der blevet eksperimenteret mere med brugen af små fade, som bidrager til at give mere sødme og koncentration i vinene.
Specifikationer
Årgang 2018
Alkohol i procent 13 %
Indhold 75 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:FABIANO NEGRARO Appassimento
Din bedømmelse